Meritullinraitti 7 A 12, Meritulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokraa ilman vakuutta ja kun teet vuokrasopimuksen, saat itsellesi 100 € arvoisen ostoedun Oulun Giganttiin!

Torin rannan lähettyvillä oleva neljännen kerroksen pikku kaksio.

Talo sijaitsee Oulun parhaimmalla paikalla heti torin rannan läheisyydessä. Tämä kohde on erittäin hyvä myös autottomalle asukkaalle sillä kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Bussiyhteydet ovat myös muutaman korttelin päässä Torikadulla. Tästä kulkee useimmat bussit ympäri Oulun kaupunkia.

Asunnon seinäpinnat ovat valkoiseksi maalatut. Seinissä on muutama taulukoukku, mutta yleisilme on siisti. Huoneistoon on asennettu tammen sävyinen laminaattilattia lukuun ottamatta makuuhuoneen lattiaa, jossa on harmahtava muovimatto.

Kaikki huoneiston kiintokalusteet ovat valkoisia. Keittiössä työtasot ja välitilan laatat ovat myös valkoisia. Välitilan laattojen seassa on salmiakkikuviolla oleva turkoosin sävyinen kuvio. Varusteena on keittiössä tila astianpesukoneelle, jossa tällä hetkellä on astiakaappi paikoillaan, sähköliesi sekä jääpakastinkaappi.

Olohuoneen kautta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeen suunta on sisäpihalle.

Kylpyhuoneen lattiamateriaalina on vaalean kerman sävyinen muovimatto ja seinät ovat kaakeloitu 15x15 cm vaalealla kaakelilla. Suihkunurkkaus on harmaan sävyisellä kaakeloinnilla. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu bide, peilikaappia ja tila 60 cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös hyvin kuivausrumpu pyykinpesukoneen päälle. Sauna on pesuhuoneen perällä.

Säilytystilaa on eteisestä runsaasti. Naulakon lisäksi on siivouskomero ja neljä komeroa yläkaappeineen. Makuuhuoneessa on kolme komeroa.

Meritullinraitti 7

Tämän ovisummerijärjestelmällä varustetun kohteen muodostavat kuusikerroksinen kerrostalo ja luhtitalo-osa. Kaikissa huoneistoissa on oleskelutiloissa parketti- tai laminaattilattia, osassa huoneistoja makuuhuoneissa on muovimatto. Kaikkien asuntojen parvekkeet on lasitettu.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet, kerhohuone sekä erillinen mopovarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 863 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Meritulli

Meritullin arvostettu alue sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Se on keskusta-asumista parhaimmillaan, monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat sijaitsevat vain kivenheiton päässä, lisäksi lähettyvillä on koulut ja useampi päiväkoti. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat niin ikään kädenulottuvilla. Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.