Metsänkuninkaantie 12 as. 32, Hiironen, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Näppärä pikkukoti odottaa sinua!

Kuvat on otettu ylemmän kerroksen vastaavasta huoneistosta ja eroavaisuuksia voi olla seinäväreissä. Kuviin verrattuna perinteinen liesi on vuokrattavassa asunnossa uusittu keraamiseksi 5/2018.

Huoneistoon sisään tullessa on pieni tuulikaappi. Tuulikaapissa on säilytystilana siivouskomero ja yksi henkarikaappi. Eteisen puolelta avautuu näkymä olohuoneeseen. Eteisessä on avonaulakon lisäksi säilytystilaa kahden hyllykaapin verran.

Tupakeittiöstä on ikkunanäkymät talon sisäpihan puolelle. Ruokailutilaan mahtuu mukavasti pieni neljän hengen ruokailuryhmä. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja keraaminen liesi.

Huoneiston oleskelutilojen lattiamateriaalina on aina ajaton tammilaminaatti. Seinäpinnat on maalattu valkoiseksi. Seinillä voi olla joitain kiinnitysjälkiä ja halutessasi saat maalitarvikkeet seinien omatoimiseen maalaukseen, omien sisustusmieltymystesi mukaisesti. http://www.lumo.fi/asumisenpalvelut 

Kylpyhuone on osalaatoitettu ja lattiassa on kosteantilan matto. Kylpyhuoneessa on tilavaraus omalle pesukoneelle. Huoneistokohtainen sauna.

Metsänkuninkaantie 12

4-5-kerroksinen luhtikerrostalo sijaitsee Hiirosessa, Metsänkuninkaantien alkupäässä. Kaikki asunnot ovat parvekkeellisia ja osassa huoneistoista lattiamateriaalina on lämminhenkinen tammilaminaatti. Bussilla pääset melkein kotiovelle, pysäkki löytyy talon edestä.

Kiinteistössä on alkamassa julkisivukorjaustyö, jonka aikana puiset julkisivuosat maalataan, parvekkeet pinnoitetaan ja lasitetaan, parvekkeiden puukaiteet sekä porrashuoneet maalataan. Kunnostustyön arvioitu kokonaiskesto on huhtikuu – lokakuu 2019. Korjaus ei estä huoneistoissa asumista. Korjaustyö parantaa asumisviihtyvyyttä ja nostaa asumistasoa. Julkisivukorjauksesta johtuen tarkistamme vuokria parvekelasitusten osalta 20 euroa niissä huoneistoissa, joissa ei ole aiemmin ollut parvekelasitusta. Parvekelasituksesta aiheutuvat vuokrantarkistukset astuvat voimaan remontin valmistumista seuraavan kuukauden alusta. Vuokrahyvitys maksetaan Kojamo Oyj:n vuokrahyvityskäytännön mukaisesti siltä ajalta, jonka parveke on ollut remontin vuoksi pois käytöstä. Vuokrahyvitykset maksetaan remontin valmistumisen jälkeen.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

 

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 2000

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 740 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hiironen

Hiironen sijaitsee Oulun eteläpuolella Kaukovainion kyljessä, noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston oppilaitokset. Hiirosen kaupunginosa tarjoaa kävely- ja pyöräilyetäisyydellä kaikki tarpeelliset lähipalvelut. Alueelta löytyy niin lähikauppa (Lidl), huoltoasema kuin pizzapaikkakin. Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet: läheltä löytyvät muun muassa suuri urheilupuisto, jossa on Fitness-puisto, frisbeegolf-rata, koirien agility-rata, valaistu kuntopolku ja hiihtolatu sekä pallokenttiä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.