Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Metsänkuninkaantie 12 as. 41, Hiironen, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Lämminhenkinen ja kodikas asunto vapautumassa Hiirosessa!

Tämä kaunis koti sijaitsee luhtikerrostalon 4. kerroksessa. Hissillä pääset mukavasti omaan asuinkerrokseen, jossa huoneistojen omat sisäänkäynnit sijaitsevat luhtikäytävän varrella.

Huoneistoon sisään astuttaessa on pieni tuulikaappi. Tuulikaapissa on säilytystilana hylly- sekä henkarikaappi, takit saa halutessaan ovien taakse piiloon. Eteinen on tilava, siivouskomeron jatkeena on hyvä paikka lapaset ja pipot kätkevälle lipastolle tai lastenvaunuille.

Huoneiston oleskelutilojen lattiamateriaaliksi on vastikään uusittu kaunis ja nykyaikainen kuultolakattu tammilaminaatti. Seinäpinnat ovat valkoiset. Pientä elämisen jälkiä on havaittavissa. Lumoasukkaana teillä on käytössänne maalietu.

Ruokailutilan puolelle jää mukavasti tilaa isommallekin ruokailuryhmälle ja tilavan oloinen olohuone on helposti kalustettavissa. Keittiön kaapistojen ovet ovat siistin valkoiset ja keittiövarustukseen kuuluu mm. astianpesukone ja jääpakastinkaappi.

Kylpyhuoneen varustuksesta löytyy peili- ja pyykkikaapin lisäksi liitäntä pyykinpesukoneelle, paikka koneelle löytyy pyykkikaapin alta. Oman saunan löylyistä voi nautiskella silloin kun itselle sopii.

Tervetuloa asukkaaksi Metsänkuninkaantielle - tästä asunnosta kyllä kelpaa tehdä koti omalle perheelle! Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla.

Metsänkuninkaantie 12

4-5-kerroksinen luhtikerrostalo sijaitsee Hiirosessa, Metsänkuninkaantien alkupäässä. Kaikki asunnot ovat parvekkeellisia ja osassa huoneistoista lattiamateriaalina on lämminhenkinen tammilaminaatti. Bussilla pääset melkein kotiovelle, pysäkki löytyy talon edestä.

Kiinteistössä on loppusuoralla julkisivukorjaustyö, jonka aikana puiset julkisivuosat maalataan, parvekkeet pinnoitetaan ja lasitetaan, parvekkeiden puukaiteet sekä porrashuoneet maalataan. Kunnostustyön arvioitu kokonaiskesto on huhtikuu – lokakuu 2019. Korjaus ei estä huoneistoissa asumista. Korjaustyö parantaa asumisviihtyvyyttä ja nostaa asumistasoa. Julkisivukorjauksesta johtuen tarkistamme vuokria parvekelasitusten osalta 20 euroa niissä huoneistoissa, joissa ei ole aiemmin ollut parvekelasitusta. Parvekelasituksesta aiheutuvat vuokrantarkistukset astuvat voimaan remontin valmistumista seuraavan kuukauden alusta. Vuokrahyvitys maksetaan Kojamo Oyj:n vuokrahyvityskäytännön mukaisesti siltä ajalta, jonka parveke on ollut remontin vuoksi pois käytöstä. Vuokrahyvitykset maksetaan remontin valmistumisen jälkeen.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 2000

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 883 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hiironen

Hiironen sijaitsee Oulun eteläpuolella Kaukovainion kyljessä, noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston oppilaitokset. Hiirosen kaupunginosa tarjoaa kävely- ja pyöräilyetäisyydellä kaikki tarpeelliset lähipalvelut. Alueelta löytyy niin lähikauppa (Lidl), huoltoasema kuin pizzapaikkakin. Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet: läheltä löytyvät muun muassa suuri urheilupuisto, jossa on Fitness-puisto, frisbeegolf-rata, koirien agility-rata, valaistu kuntopolku ja hiihtolatu sekä pallokenttiä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.