Metsänkuninkaantie 2 A 18, Hiironen, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Pieni kolmio Hiirosessa lenkkimaastojen vieressä!

Neliöihin verrattuna, tilavamman oloinen kolmio pikkuperheelle tai kimppa-asumiseen. Huoneiston oleskelutilojen lattiamateriaalina on helppohoitoinen tammilaminaatti. Huom! Kuviin muutoksena, kaikki seinäpinnat on valkoiseksi maalatut. Seinillä voi olla joitain kiinnitysjälkiä, mutta kokonaisuutena kuitenkin siistit.

Sisäänkäynnin yhteydessä on tuulikaappi, jossa on säilytystilana henkari- ja hyllykaappi.

Keittiön kaapistot ovat valkoiset, puureunalistoin. Ruokapöydälle on sopiva tila keittiön ikkunan edessä, josta näkymät ovat luhtikäytävän kautta Metsänkuninkaantien suuntaan. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, keraaminen liesi, tilavaraus astianpesukoneelle- ja mikrolle.

Huoneiston parvekenäkymät ovat länsi/etelä suuntaan, puistomaiselle sisäpihalle.

Kylpyhuoneessa on vaaleasävyinen kosteantilan seinätapetti yhdessä osalaatoituksen kanssa. Pesukoneelle on paikka pyykkikaapin alapuolella. Kodin säilytysratkaisuna päämakuuhuoneen yhteydessä on erillinen vaatehuone ja pienemmässä makuuhuoneessa on henkari- ja hyllykaappi.

Metsänkuninkaantie 2

Hissillinen 4-5-kerroksinen luhtikerrostalo sijaitsee Hiirosessa, Metsänkuninkaantien aivan alkupäässä. Kohde on valmistunut v. 2001. Kaikki asunnot ovat parvekkeellisia ja osassa huoneistoista lattiamateriaalina on lämminhenkinen tammilaminaatti. Bussilla pääset melkein kotiovelle, pysäkki löytyy viereisen talon edestä. Talon alakerrasta löytyy huoneistokohtainen varasto ja erillisrakennuksessa on pyörävarasto. Piha-alueelta voit varata myös lämpötolpallisen autopaikan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 2001

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 959 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hiironen

Hiironen sijaitsee Oulun eteläpuolella Kaukovainion kyljessä, noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston oppilaitokset. Hiirosen kaupunginosa tarjoaa kävely- ja pyöräilyetäisyydellä kaikki tarpeelliset lähipalvelut. Alueelta löytyy niin lähikauppa (Lidl), huoltoasema kuin pizzapaikkakin. Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet: läheltä löytyvät muun muassa suuri urheilupuisto, jossa on Fitness-puisto, frisbeegolf-rata, koirien agility-rata, valaistu kuntopolku ja hiihtolatu sekä pallokenttiä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.