Metsänkuninkaantie 2 A 36, Hiironen, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Pikkuasunto vapaana Hiirosessa!

Huoneiston lattiamateriaalina on valkolakattu tammilaminaatti ja seinät ovat vaalealla maalipinnalla.

 Keittotilaan mahtuu hyvin keittiökalusteiden jatkoksi sijoittuvaan ruokailutilaan ruokapöytä. Keittotilaan on saatu kompaktista koosta huolimatta mahtumaan kivasti kaappeja ja työtasotilaa. Keittiön varusteista löytyy liitäntä ja paikka 60 cm leveälle astianpesukoneelle, keraaminen liesi, liesikupu ja jääpakastinkaappi. Kuvassa oleva astianpesukone asukkaan oma. 

Olohuoneen puolella on hyvin tilaa sohvalle. Hyllystölle ja/tai tv-tasollekin löytyy paikka olohuoneen ikkunan edestä tai eteiseen saakka jatkuvalta pitkältä seinältä. Olohuoneen ja keittotilan välistä on käynti tilavalle parvekkeelle. Näkymät on taloyhtiön suojaiselle, puistomaiselle takapihalle.

Makuuhuoneessa on vaatteiden säilytykselle varattu yläkomerollisia vaatekaappeja, rivistöstä löytyy sekä henkari- että hyllykaappeja. Huoneeseen mahtuu hyvin 120 cm leveä sänky ja miksei hieman leveämpikin sänky, jos tinkii yöpöydistä. Makuuhuone sijoittuu luhtikäytävän puolelle, näkymä ikkunasta on Metsänkuninkaantien suuntaan.

Kylpyhuoneen seinäpinnat on osalaatoitettu. Suihkunurkkaus on laatoitettu 15x15 laatoin, muualla seinissä on vaaleasävyinen muovitapetti. Kylpyhuoneen lattiana on muovimatto. Pyykkikaapin alla on paikka 60 cm leveälle pesukoneelle. Kylpyhuoneen jatkeena on sauna, oman saunan löylyistä pääsee siis nautiskelemaan silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Eteisen puolella on säilytystilana avonaulakko päällysvaateille. Eteisen pitkällä seinällä on tilaa esim. lipastolle, jonka suojiin saa kätevästi säilöön pipot ja lapaset. Eteisen jatkeena on tuulikaappi, josta löytyy henkari- ja hyllykomerot vaatesäilytykseen.

Tee tästä asunnosta itsellesi koti - tervetuloa asumaan meidän Lumo-kotiimme Hiiroseen!

 

Metsänkuninkaantie 2

Hissillinen 4-5-kerroksinen luhtikerrostalo sijaitsee Hiirosessa, Metsänkuninkaantien aivan alkupäässä. Kohde on valmistunut v. 2001. Kaikki asunnot ovat parvekkeellisia ja osassa huoneistoista lattiamateriaalina on lämminhenkinen tammilaminaatti. Bussilla pääset melkein kotiovelle, pysäkki löytyy viereisen talon edestä. Talon alakerrasta löytyy huoneistokohtainen varasto ja erillisrakennuksessa on pyörävarasto. Piha-alueelta voit varata myös lämpötolpallisen autopaikan.

Kiinteistössä on meneillään julkisivukorjaustyö, jonka aikana puiset julkisivuosat maalataan, parvekkeet pinnoitetaan ja lasitetaan, parvekkeiden puukaiteet sekä porrashuoneet maalataan. Kunnostustyön arvioitu kokonaiskesto on huhtikuu – lokakuu 2019. Korjaus ei estä huoneistoissa asumista. Korjaustyö parantaa asumisviihtyvyyttä ja nostaa asumistasoa. Julkisivukorjauksesta johtuen tarkistamme vuokria parvekelasitusten osalta 20 euroa niissä huoneistoissa, joissa ei ole aiemmin ollut parvekelasitusta. Parvekelasituksesta aiheutuvat vuokrantarkistukset astuvat voimaan remontin valmistumista seuraavan kuukauden alusta. Vuokrahyvitys maksetaan Kojamo Oyj:n vuokrahyvityskäytännön mukaisesti siltä ajalta, jonka parveke on ollut remontin vuoksi pois käytöstä. Vuokrahyvitykset maksetaan remontin valmistumisen jälkeen.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 2001

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 788 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hiironen

Hiironen sijaitsee Oulun eteläpuolella Kaukovainion kyljessä, noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston oppilaitokset. Hiirosen kaupunginosa tarjoaa kävely- ja pyöräilyetäisyydellä kaikki tarpeelliset lähipalvelut. Alueelta löytyy niin lähikauppa (Lidl), huoltoasema kuin pizzapaikkakin. Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet: läheltä löytyvät muun muassa suuri urheilupuisto, jossa on Fitness-puisto, frisbeegolf-rata, koirien agility-rata, valaistu kuntopolku ja hiihtolatu sekä pallokenttiä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.