Peltokatu 24 B 41, Etu-Lyötty, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 582 currently vacant homes listed?

Peltokadulla vapautuu kivan mallinen kaksio.

Huomioi, ilmoituksen valokuvat on otettu ylemmän kerroksen vastaavasta huoneistosta. Kuvista poiketen vuokrattavan huoneiston keittiön varustukseen ei kuulu astianpesukonetta!

Vuokrattava asunto sijatsee toisessa asuinkerroksessa. Lattiamateriaalina on parkettikuvioinen muovimatto ja seinät on maalattu valkoisella. Seinille voi asukkaan vaihtuessa jäädä joitain kiinnitysjälkiä. Uusi asukas saa halutessaan tehdä muutoksia seinien kuntoon/sävyihin omatoimisella maalausedulla. Tutustu etuihin http://lumo.fi/asukkaalle ja löydä ideoita.

Säilytystilaa löytyy keittiön lisäksi runsaasti makuuhuoneesta sekä eteisestä.

Keittiön varustukseen kuuluu perinteinen liesi, jääpakastinkaappi ja tilavaraus astianpesukoneelle.

Pesuhuone on tilava. Lattiamateriaalina on kosteantilan muovimatto ja seinät on laatoitettu. Kylpyhuoneessa on tilavaraus/liitännät pesutornille. Huoneistokohtainen sauna.

Peltokadun talossa on huomioitu esteettömyys liikkumiseen. Kulkuliuskat on talon ulko-ovilla ja autohallissa. Huoneiston pohjaratkaisut ovat suunniteltu siten, että niissä mahtuu pyörähtämään pyörätuolilla.

Vuoraa tästä esteetön ja toimiva huoneisto läheltä palveluita!

Peltokatu 24

Kuusikerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka kaikissa asunnoissa on asuntokohtainen piha tai lasitettu parveke. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Pihakannen alla sijaitsee lämmin autohalli, jossa on 62 autopaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2004

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 899 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Etu-lyötty

Alue sijaitsee vajaan kilometrin päässä ydinkeskustan palveluista. Etulyötystä on lyhyt matka myös kaupungin etelälaidan kauppakeskittymiin. Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia ja keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi. Läheisyydessä sijaitsee Heinäpään urheilukeskus, jossa on palloilu- ja keilahallit, jalkapallokentät ja valaistu kuntopolku.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta Citybussilla pääset aivan kotisi nurkalle.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.