Peltokatu 24 A 13, Etu-Lyötty, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Mitäpä jos muuttaisit meille asumaan Peltokadulle!

Nyt on vapautumassa uudelle asukkaalle mukavan kokoinen kaupunkikoti Etu-Lyötyssä. Lattiana oleskelutiloissa on lämminsävyinen puukuvioinen muovimatto.

Keittiötilan valkoisiin kaappeihin saa mahtumaan kivasti astioita ja ruokatarvikkeita, myös leipomiselle ja kokkaamiselle on mukavasti työtasotilaa. Keittiön varusteista löytyy astianpesukone, liesi, liesikupu ja jääpakastinkaappi.

Olohuoneen ikkunaseinälle sijoittuu käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät sisäpihalle. Parveke on reilun kokoinen, että siitä saa halutessaan sisustettua viihtyisän kesähuoneen.

Makuuhuoneeseen mahtuu ainakin 120 cm leveä sänky ja tilaa jää vielä lipastolle ja yöpöydille. Vaatesäilytykselle on tilaa makuuhuoneen yhteydessä olevissa kaapeissa.

Kylpyhuoneen seinäpinnat on laatoitettu pääosin valkoisilla laatoilla, yhdellä seinällä on käytetty tehosteena harmaita laattoja. Kylpyhuoneen lattiana on harmaa muovimatto. Kylpyhuoneessa on liitännät ja paikka 60 cm leveälle pesukoneelle, pesutornillekin on tilaa tarvittaessa. Kylpyhuoneen jatkeena on sauna.

Eteisessä on siivouskomeron lisäksi avonaulakko päällysvaatteille, kaappien päällä on yläkomerotkin lisäsäilytystilana. Muille säilytettäville tavaroille löytyy varastotilaa kellarikerrokseen sijoittuvasta huoneiston irtainvarastosta. Kellarista löytyvät myös pesutupa, pyykinkuivaushuoneet, lastenvaunuvarastot, taloyhtiön kerhohuone sekä sisäänkäynnit maan alle sijoittuvaan autohalliin. Autohallipaikan voi vuokrata hintaan 35 €/kk.

Tämän kodin seinäpinnat ovat maalatut valkoiset eikä niihin jää kuin yksi kiinnistysjälki.

Huoneistokuvat otettu  edellisen asukkaan asumisaikana.

Peltokatu 24

Kuusikerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka kaikissa asunnoissa on asuntokohtainen piha tai lasitettu parveke. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Pihakannen alla sijaitsee lämmin autohalli, jossa on 62 autopaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2004

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 883 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Etu-lyötty

Alue sijaitsee vajaan kilometrin päässä ydinkeskustan palveluista. Etulyötystä on lyhyt matka myös kaupungin etelälaidan kauppakeskittymiin. Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia ja keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi. Läheisyydessä sijaitsee Heinäpään urheilukeskus, jossa on palloilu- ja keilahallit, jalkapallokentät ja valaistu kuntopolku.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta Citybussilla pääset aivan kotisi nurkalle.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.