Peltokatu 24 A 10, Etu-Lyötty, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Mitäpä jos muuttaisit asumaan Peltokadulle?

Nyt on vapautumassa reilun kokoinen kaupunkikoti Etu-Lyötyssä.

Lattiana oleskelutiloissa on lämminsävyinen puukuvioinen muovimatto. Tämän kodin seinäpinnat ovat maalattu valkoisella. Seinille tulee jäämään jonkin verran kiinnitysjälkiä. Halutessasi tarjoamme omatoimietuna sisustusmaalit ja tarvikkeet. Pääset tutustumaan etuihimme http://www.lumo.fi/asukkaalle.

Keittiön varusteisiin kuuluu astianpesukone, perinteinen liesi ja jääpakastinkaappi. Keittiö on tilava ja sinne mahtuu reilun kokoinen ruokailuryhmä.

Säilytystilaa on eteisen kaapeissa ja tilavassa vaatehuoneessa.

Tee tästä asunnosta itsellesi koti - tervetuloa asumaan meille Peltokadulle!

Peltokatu 24

Kuusikerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka kaikissa asunnoissa on asuntokohtainen piha tai lasitettu parveke. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Pihakannen alla sijaitsee lämmin autohalli, jossa on 62 autopaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2004

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 977 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Etu-lyötty

Alue sijaitsee vajaan kilometrin päässä ydinkeskustan palveluista. Etulyötystä on lyhyt matka myös kaupungin etelälaidan kauppakeskittymiin. Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia ja keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi. Läheisyydessä sijaitsee Heinäpään urheilukeskus, jossa on palloilu- ja keilahallit, jalkapallokentät ja valaistu kuntopolku.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta Citybussilla pääset aivan kotisi nurkalle.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.