Peltokatu 24 C 76, Etu-Lyötty, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kiva kaksio vapautumassa Etu-Lyötystä!

Huoneiston oleskelutiloissa on lattiassa kauttaaltaan parkettikuvioinen muovimatto. Seinät ovat maalatut ja niissä on muutamia taulunjälkiä, mutta yleisilmeeltään ne ovat kuitenkin siistikuntoiset.

Keittiön kaapistot ovat valkoiset, ovissa on metallivetimet. Keittiön varustukseen kuuluvat jääpakastinkaappi, sähköliesi sekä paikka astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneeseen on kulku eteisestä. Kylpyhuoneen seinien pintamateriaalina on käytetty laattaa ja lattiassa harmaan sävyistä muovimattoa. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu peilikaappi, pyykkikaappi ja paikka pyykinpesukoneelle/pesutornille sekä sauna.

Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Lisää säilytystilaa löytyy eteisen vaatekaapeista.

Lasitetulle parvekkeelle on kulku olohuoneesta.

Lumo asukkaana teillä on käytössänne asukasetumme. Tästä linkistä pääset tutustumaan kaikkiin palveluihimme mm. maalietuumme www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Huom! Valokuvat on otettu vastaavanlaisesta, alemman kerroksen tyhjästä asunnosta. Seinien maalivärit ja ripustusjälkien määrä saattaa poiketa kuvissa esitetystä. Asunnot vastaavat pintamateriaaleiltaan ja varustukseltaan toisiaan.

Peltokatu 24

Kuusikerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka kaikissa asunnoissa on asuntokohtainen piha tai lasitettu parveke. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Pihakannen alla sijaitsee lämmin autohalli, jossa on 62 autopaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2004

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 930 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Etu-lyötty

Alue sijaitsee vajaan kilometrin päässä ydinkeskustan palveluista. Etulyötystä on lyhyt matka myös kaupungin etelälaidan kauppakeskittymiin. Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia ja keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi. Läheisyydessä sijaitsee Heinäpään urheilukeskus, jossa on palloilu- ja keilahallit, jalkapallokentät ja valaistu kuntopolku.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta Citybussilla pääset aivan kotisi nurkalle.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.