Peltokatu 24 C 89, Etu-Lyötty, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tarjoamme helmikuun loppuun mennessä vuokrasopimuksen tehneille asukkaille 100 € arvoisen ostoedun Oulun Giganttiin!

Keskustan läheisyydestä mukavasta taloyhtiöstä vapautumassa parvekkeellinen pikku kaksio.

Tämä asunto soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille. Talossa on huomioitu esteettömyys; rappuun tullessa on luiska ja hissillä pääset helposti omaan asuinkerrokseen sekä kellarin yhteistiloihin ja autohalliin.

Huoneiston lattiana on parkettikuvioinen muovimatto. Seinäpinnat ovat valkoiset lukuun ottamatta olohuoneen seinää, joka on sävyltään vaalean harmaa sekä makuuhuoneen seinä on sävyltään beige. Seinäpinnoilla voi olla havaittavissa kiinnitysjälkiä, Lumo asukkaana sinulla on käytössäsi maalietu. Lumo tarjoaa maalit ja kaikki maalaukseen kuuluvat tarvikkeet. Asukkaan tarvitsee vain itse maalata. Tästä linkistä pääset tutustumaan maalietuun sekä muihin etuihimme www.lumo.fi/asumisenpalvelut

Keittiön kaapistot, välitilan laatat ja työtasot ovat vaaleat. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, keraaminen liesi sekä astianpesukone.

Kylpyhuoneeseen on kulku eteisestä. Kylpyhuoneen lattiamateriaalina on harmaa muovimatto ja seinissä on käytetty vaaleaa sekä vaaleanharmaata laattaa.
Varustuksena on bide, peilikaappi, pyykkikaappi ja paikka 60 cm pyykinpesukoneelle. Pesukoneen paikalle mahtuu myös pesutorni.

Lasitetulle parvekkeelle pääsee olohuoneen puolelta. Parvekkeen suunta on sisäpihalle päin.

Peltokatu 24

Kuusikerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka kaikissa asunnoissa on asuntokohtainen piha tai lasitettu parveke. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Pihakannen alla sijaitsee lämmin autohalli, jossa on 62 autopaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2004

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 884 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Etu-lyötty

Alue sijaitsee vajaan kilometrin päässä ydinkeskustan palveluista. Etulyötystä on lyhyt matka myös kaupungin etelälaidan kauppakeskittymiin. Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia ja keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi. Läheisyydessä sijaitsee Heinäpään urheilukeskus, jossa on palloilu- ja keilahallit, jalkapallokentät ja valaistu kuntopolku.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta Citybussilla pääset aivan kotisi nurkalle.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.