Peltolankaari 1 B 41, Peltola, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Peltolassa luhtilalon ylimmästä kerroksesta vapautumassa hyväpohjainen kaksio!

Tässä huoneistossa ei ole turhia hukkaneliöitä. Eteisestä on kulku pesutilaan. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja makuhuoneessa on tilaa muullekin kuin sängylle.
Lattiamateriaalina on vaaleanharmaan sävyinen vinyylilattia ja seinät maalattu vaaleiksi. Huoneiston kaikki kiintokalusteet ovat valkoiset.
Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja sähköliesi. Astianpesukoneelle löytyy myös paikka ja liitännät.
Olohuoneen puolelta on kulku lasittamattomalle parvekkeelle sekä makuhuoneeseen. Makuhuoneessa on hyvin säilytystilaa.
Pesuhuoneessa on kellertävä muovimatto ja seinät ovat laatoitettu valkoisilla ja vihertävillä laatoilla. Pyykinpesukoneelle on paikka ja liitäntä. Saunassakin on tilaa istuskella ja nauttia löylyistä.

Vuokraa tästä itsellsesi hyvällä sijainnilla oleva kaksio.
Asunto vapautuu tarvittaessa myös aikaisemmin. Mikäli tarve aikaisemmalle vapautumiselle voit olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p. 0205085000 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen oulu@lumo.fi.

Peltolankaari 1

Palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitsevassa Peltolankaari 1:ssä on 42 viihtyisää kaupunkikotia. Pihapiirissä on kaksi hissillistä taloa, joista seitsemän kerroksisessa kerrostalossa on 26 asuntoa ja kolmikerroksisessa luhtitalossa 16 asuntoa. Kätevän kokoisissa asunnoissa on oma sauna ja parveke. Asukkaiden yhteisistä tiloista löytyvät kuivaushuone sekä pyörä- ja lastenvaunuvarastot. Asukkailla on käytössään myös oma irtainvarasto. Autojen pysäköintiin on varattu 38 autopistokepaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 828 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Peltola

Viihtyisä Peltola sijaitsee vain noin kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta ja sen tarjoamista monipuolisista palveluista. Alueella on erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja Oulujoen tarjoamat ulkoilumaastot sekä uimaranta avautuvat kävelymatkan päässä. Oulun yliopistosairaala ja lääketieteellisen tiedekunnan laitokset sijaitsevat Peltolan välittömässä läheisyydessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.