Peltolankaari 15 A 8, Peltola, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tämä koti on juuri valmistunut remontista!

Raikkaan valkoisiksi maalatut seinäpinnat ja lämminhenkinen laminaattilattia tekevät tästä kodista todella valoisan ja avaran tuntuisen. Keittiö ja olohuone avautuvat toisiinsa tupakeittiömäisesti, keittiön pieni seinä rajaa kuitenkin kivasti suoraa näkyvyyttä työtasoille ja tiskialtaalle. Ruokailutilaan mahtuu hyvin isokin ruokapöytä ja olohuone on helposti kalustettava malliltaan. Makuuhuoneeseen mahtuu parisängyn lisäksi lapsen sänkykin. Säiltystystilaa on kivasti, sillä makuuhuoneen vaatekappien lisäksi tästä kodista löytyy myös vaatehuone ja lisää säilytystilaa löytyy eteisestä. Kylpyhuoneessa on paikka ja liitännät pyykinpesukoneelle, tilaan mahtuu tarvittaessa pesutornikin. Pääset nauttimaan myös oman saunan löylyistä. Reilunkokoisella lasitetulla parvekkeella voi vilvoitella saunan jälkeen ja nauttia tulevista kesäpäivistä.

Huoneiston vuokraan kuuluu 10 Mbt laajakaistayhteys, lämmitys sekä pesutuvan ilmainen käyttöoikeus.

Tutustu Lumo -etuihimme tarkemmin http://www.lumo.fi/asukas.

Peltolankaari 15

Kolmikerroksisen kerrostalon pihapiiri on viihtyisä ja suojainen. Lapsille on hyvät leikkipaikat. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1998

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 976 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Peltola

Peltolan alue on haluttua seutua asua. Viihtyisyys ja keskustan läheisyys ovat parhaimmat syyt muuttaa Peltolaan: alue sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Oulun yliopistosairaala, lääketieteellisen tiedekunnan laitokset, Nokia ja Medipolis sijaitsevat Peltolan välittömässä läheisyydessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.