Peltolankaari 15 B 15, Peltola, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kolmio suositulla Peltolan alueella!

Hissittömän talon toisessa asuinkerroksessa on viehättävä pienen perheen koti.

Oleskelutilojen lattiana on pähkinän sävyinen laminaatti. Huoneiston seinäpinnat on maalattu pääosin valkoiseksi, lukuun ottamatta muutamia tehosteseiniä. Seinillä on jonkin verran kiinnitysjälkiä. Halutessasi, tarjoamme omatoimisen seinien maalauksen. Tutustuthan etuihimme osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Huoneiston säilytystilat on ratkaistu makuuhuoneissa komeroin, lisäksi olohuoneen puolella on tilava vaatehuone. Makuuhuoneisiin on asennettu sälekaihtimet. Olohuoneesta on käynti lasittamattomalle, sisäpihan suuntaiselle parvekkeelle.

Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, perinteinen liesi, liesikupu ja tilavaraus astianpesukoneelle (kuvissa asukkaan kone).

Kylpyhuoneen lattiana on kosteantilan muovimatto ja seinäpinnat on laatoitetut. Tilavaraus ja liitännät löytyvät pesutornille. Huoneistokohtainen sauna, jossa tuuletusikkuna.

Peltolankaari 15

Kolmikerroksisen kerrostalon pihapiiri on viihtyisä ja suojainen. Lapsille on hyvät leikkipaikat. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1998

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 997 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Peltola

Peltolan alue on haluttua seutua asua. Viihtyisyys ja keskustan läheisyys ovat parhaimmat syyt muuttaa Peltolaan: alue sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Oulun yliopistosairaala, lääketieteellisen tiedekunnan laitokset, Nokia ja Medipolis sijaitsevat Peltolan välittömässä läheisyydessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.