Puusepänkuja 1 B 39, Myllytulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kolmio Myllytullissa.

Tämän kodin eteiskäytävä on avara ja valoisa. Luonnonvaloa tulvii sisäpihan suuntaan olevasta ikkunasta. Eteisnaulakon yhteydessä on pari vaatekomeroa ja lisää säilytystilaa löytyy molemmista makuuhuoneista.

Huoneiston seinäpinnat on maalattu ja lattiamateriaalina on ajaton tammilaminaatti. Halutessasi muutoksia seinien kuntoon/sävyihin, tarjoamme Lumo asukkaille omatoimisen maalausedun. Tutustu etuihimme http://lumo.fi/asukasedut.

Keittiön varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi, keraaminen liesi, liesikupu ja tilavaraus astianpesukoneelle sekä mikrolle. Ikkunan edessä olevaan ruokailutilaan mahtuu reilun kokoinen ruokailuryhmä.

Olohuoneen ja keittiön välistä on käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa sijaitsee myös huoneistokohtainen kylmä varasto. Parvekkeen näkymät ovat Puusepänkadun suuntaan.

Olohuoneen vieressä sijaitsee toinen makuuhuoneista. Tämän makuuhuoneen ikkunanäkymät ovat kahteen suuntaan.

Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu ja lattiassa on kosteantilan muovimatto. 

Eteiskäytävän varrella sijaitsee erillinen wc, jossa on tilavaraus/liitännät omalle pesutornillesi.

Tervetuloa Puusepänkujalle!

 

Puusepänkuja 1

Nelikerroksinen hissitalokohde sijaitsee lähellä keskustaa, jonne matka taittuu mukavasti vaikkapa polkupyörällä. Pihapiiri on suojaisa ja vehreä, lapsille on iso leikkialue keskeisellä paikalla. Lisäksi pihalla on yhteinen grillipaikka.

Yhteistiloissa on pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1174 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Myllytulli

Myllytullissa koet asumisen vaivattomuutta alle kilometrin päässä keskustasta. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Lisäksi Myllytullin lähettyvillä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Hupisaarten upea vihreä puistoalue ja kesäteatteri taidemuseoineen ilahduttavat kulttuurin ystäviä. Tietomaassa viihtyvät sekä aikuiset että lapset, eikä Raksilan uimahalli ja jäähallikaan ole kaukana. Oulun juna- ja linja-autoasema ovat kivenheiton päässä.

Alue on lapsiperheiden suosiossa juuri monipuolisten päiväkoti- ja koulutus- sekä harrastusmahdollisuuksien läheisyyden vuoksi.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.