Puusepänkuja 1 B 35, Myllytulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Koti keskustan läheisyydestä! Huoneiston lattiamateriaalina on vaalea muovimatto. Keittiössä on vaaleat seinät. Kaapistojen ovet ovat harmaan sävyiset metallivetimin.

Keittokomeron työtasot tumman harmaat. Keittokomeron varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi. Astianpesukoneelle on tilavaraus. Keittokomeron yhteydessä on mukava tila neljän hengen ruokailuryhmälle. Ruokailutilan vierestä on käynti lasitetulle parvekkeelle.

Huoneiston seinäpinnoille jää muutamia kiinnitysjälkiä. Jos olet kiinnostunut tarjoamaamme maaliedusta, tutustu myös etuihimme osoitteessawww.lumo.fi/asumisenpalvelut. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin leveä sänky. Säilytykseen on liukuovellinen vaatehuone. Makuuhuoneen yhdellä seinällä on harmaan sävyinen tehosteseinä.

Huoneiston ikkunanäkymät ovat Puusepänkujan suuntaan.

Eteinen on tilava, jossa avonaulakko yläkaappeineen sekä siivouskaappi.

Kylpyhuoneen seinissä vaalea kaakeli ja lattiassa vihertävä muovimatto. Tila on pesutornille.

Huoneisto on kuvattu asumisaikana, asunto vuokrataan tyhjänä.

Puusepänkuja 1

Nelikerroksinen hissitalokohde sijaitsee lähellä keskustaa, jonne matka taittuu mukavasti vaikkapa polkupyörällä. Pihapiiri on suojaisa ja vehreä, lapsille on iso leikkialue keskeisellä paikalla. Lisäksi pihalla on yhteinen grillipaikka.

Yhteistiloissa on pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Myllytulli

Myllytullissa koet asumisen vaivattomuutta alle kilometrin päässä keskustasta. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Lisäksi Myllytullin lähettyvillä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Hupisaarten upea vihreä puistoalue ja kesäteatteri taidemuseoineen ilahduttavat kulttuurin ystäviä. Tietomaassa viihtyvät sekä aikuiset että lapset, eikä Raksilan uimahalli ja jäähallikaan ole kaukana. Oulun juna- ja linja-autoasema ovat kivenheiton päässä.

Alue on lapsiperheiden suosiossa juuri monipuolisten päiväkoti- ja koulutus- sekä harrastusmahdollisuuksien läheisyyden vuoksi.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.