Puusepänkuja 1 B 48, Myllytulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tässäpä teille uudeksi kodiksi sympaattinen pikkukolmio loistosijainnilla!

Nyt on mahdollisuus päästä asumaan lähes keskustan sykkeeseen, sillä kaikki keskustan putiikit, muut palvelut, kulttuuririennot ja kuppilatkin ovat vain happihyppelyn mittaisen kävelymatkan päässä Myllytullista.

Tässä pienelle perheelle, ja miksei kimppa-asujillekin, sopivassa kodissa on eteisen ja tupakeittiön lattiana kaunis tammilaminaatti. Makuuhuoneisiinkin on laitettu kuvauksen jälkeen vaalea kuultovalkoinen tammilaminaatti. Makuuhuoneisiin tulevien laminaattilattioiden sävy, kuultovalkoinen tammi, poikkeaa jonkin verran olohuoneen ja eteisen lattiasta. Kodin kaikki seinäpinnat, erillisen wc:n seinät mukaan lukien ovat sävyltään valkoiset.

Tupakeittiöön/olohuoneeseen mahtuu hyvin ruokapöytä neljälle ruokailijalle. Pöydälle on luonteva paikka olohuoneen lyhintä seinää vasten, samassa kohtaa, missä nykyisen asukkaankin ruokapöytä on. Yhdelle seinälle sijoittuvaan keittiöön on saatu kompaktista koosta huolimatta mahtumaan kivasti kaappeja. Keittiön varusteista löytyy liitäntä ja paikka 60 cm leveälle astianpesukoneelle, keraaminen liesi, liesikupu ja jääpakastinkaappi. Kylmälaitteen väri on valkoinen, kaapin ovissa on pinnoitteena tällä hetkellä harmaa tarrakalvo, se irrotetaan ovista pois muuton yhteydessä.

Olohuoneen puolelle jää kivasti tilaa kolmen istuttavalle sohvalle. Sohvan voi sijoittaa joko makuuhuoneen seinää vasten tai sohvan selkä keittiön suuntaan, samoin kuin sohva on valokuvissa sijoitettu. Hyllystölle ja/tai tv-tasollekin jää vielä paikka ikkunan eteen tai makuuhuoneen puoleiselle seinälle. Olohuoneen ison ikkunan jatkeena, oikeastaan jo keittiön puolelta, on käynti tuplaleveälle, isolle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeen yhteydessä sijaitsee huoneiston irtainvarasto. Irtainvarastossa ei ole lämmitystä.

Makuuhuoneet on helposti kalustettavissa pitkien seinien ansiosta. Olohuoneen taakse sijoittuvaan makuuhuoneeseen mahtuisi tarvittaessa kaksikin lasten sänkyä. Kummassakin makuuhuoneessa on mukavasti kaappeja vaatesäilytykseen.

Kylpyhuone on tilavan oloinen, sillä pyykinpesukoneelle ja pesukoneen päälle sijoitettavalle kuivausrummullekin on oma paikkansa liitäntöineen erillisessä wc:ssä, pyykinpesu ei siis vie tilaa kylpyhuoneesta. Kylppärin jatkeena on sauna, oman saunan löylyistä pääsee siis nautiskelemaan silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Reilun kokoisessa ja hauskan mallisessa eteisessä mahtuu toimimaan useampikin uloslähtijä yhtä aikaa.

Tästä asunnosta syntyy jotenkin symppis fiilis. Tee tästä asunnosta perheellesi koti - tervetuloa asumaan meidän Lumo-kotiin Myllytulliin!

Puusepänkuja 1

Nelikerroksinen hissitalokohde sijaitsee lähellä keskustaa, jonne matka taittuu mukavasti vaikkapa polkupyörällä. Pihapiiri on suojaisa ja vehreä, lapsille on iso leikkialue keskeisellä paikalla. Lisäksi pihalla on yhteinen grillipaikka.

Yhteistiloissa on pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Myllytulli

Myllytullissa koet asumisen vaivattomuutta alle kilometrin päässä keskustasta. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Lisäksi Myllytullin lähettyvillä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Hupisaarten upea vihreä puistoalue ja kesäteatteri taidemuseoineen ilahduttavat kulttuurin ystäviä. Tietomaassa viihtyvät sekä aikuiset että lapset, eikä Raksilan uimahalli ja jäähallikaan ole kaukana. Oulun juna- ja linja-autoasema ovat kivenheiton päässä.

Alue on lapsiperheiden suosiossa juuri monipuolisten päiväkoti- ja koulutus- sekä harrastusmahdollisuuksien läheisyyden vuoksi.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.