Puusepänkuja 1 B 40, Myllytulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 445 currently vacant homes listed?

Toisen kerroksen kaksio vapautuu Myllytullista.

Huomioi, että ilmoituksessa olevat valokuvat on otettu vastaavanlaisesta huoneistosta. Valokuvista poiketen vuokrattavan huoneiston lattiamateriaalina on harmaa muovimatto sekä keittiön varustukseen kuuluu astianpesukone!

Seinät on maalattu valkoiseksi. Seinille voi asukkaan vaihtuessa jäädä joitain kiinnitysjälkiä. Uusi asukas saa halutessaan tehdä muutoksia seinien kuntoon/sävyihin omatoimisella maalausedulla. Tutustu etuihin http://lumo.fi/asukasedut ja löydä ideoita.

Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, perinteinen liesi sekä astianpesukone.

Lasitetulle parvekkeelle on kulku keittokomeron kautta.

Isot ikkunat tuovat valoa kompaktin kokoiseen olohuoneeseen. Ikkunoihin on asennettu sälekaihtimet.

Säilytystilaa löytyy makuuhuoneen- ja eteisen komeroista. 

Kylpyhuoneen lattiamateriaalina on kosteantilan muovimatto ja seinät on laatoitettu. Varustukseen kuuluu tilavaraus/liitännät pesutornille. Huoneistokohtaisessa saunassa on tuuletusikkuna.

Tässä talossa viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin. Leikkipiha on suojaisia ja leikkipihan vieressä on grillikatos asukkaiden vapaassa käytössä.

Vuokraa tästä mukava asunto lähellä palveluita!

Puusepänkuja 1

Nelikerroksinen hissitalokohde sijaitsee lähellä keskustaa, jonne matka taittuu mukavasti vaikkapa polkupyörällä. Pihapiiri on suojaisa ja vehreä, lapsille on iso leikkialue keskeisellä paikalla. Lisäksi pihalla on yhteinen grillipaikka.

Yhteistiloissa on pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 878 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Myllytulli

Myllytullissa koet asumisen vaivattomuutta alle kilometrin päässä keskustasta. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Lisäksi Myllytullin lähettyvillä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Hupisaarten upea vihreä puistoalue ja kesäteatteri taidemuseoineen ilahduttavat kulttuurin ystäviä. Tietomaassa viihtyvät sekä aikuiset että lapset, eikä Raksilan uimahalli ja jäähallikaan ole kaukana. Oulun juna- ja linja-autoasema ovat kivenheiton päässä.

Alue on lapsiperheiden suosiossa juuri monipuolisten päiväkoti- ja koulutus- sekä harrastusmahdollisuuksien läheisyyden vuoksi.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.