Puusepänkuja 1 B 38, Myllytulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Pikkukoti suositulla Myllytullin alueella.

Keittiö ja olohuone on yhtenäistä tilaa. Ruokapöydän sijoituksen jälkeen jää vielä kivasti tilaa olohuoneen sisustamiseen. Reilun kokoinen makuuhuone on omana erillisenä huoneenaan, johon mahtuu muutakin kuin parisänky. Vaatehuone on erotettu makuuhuoneesta liukuovella. Eteisestä löytyy säilytystilaa komeroista.

Kuvissa seinillä on vaaleat tapetit, jotka poistetaan ennen uutta asukasta. Seinäpinnat maalataan valkoisella, myös makuuhuoneesta. Oleskelutilojen lattiapintana on vaalea puunsävyinen laminaatti.

Lasitetulta parvekkeelta on käynti huoneistokohtaiseen kylmään varastoon.

Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, perinteinen liesi, liesikupu ja tilavaraus 45 cm astianpesukoneelle. Keittiössä on piristeenä pieni lasitiili-ikkuna porraskäytävälle.

Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu ja lattiassa on kosteantilan matto. Tilavaraus pesutornille. Huoneistokohtainen sauna.

Puusepänkuja 1

Nelikerroksinen hissitalokohde sijaitsee lähellä keskustaa, jonne matka taittuu mukavasti vaikkapa polkupyörällä. Pihapiiri on suojaisa ja vehreä, lapsille on iso leikkialue keskeisellä paikalla. Lisäksi pihalla on yhteinen grillipaikka.

Yhteistiloissa on pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Myllytulli

Myllytullissa koet asumisen vaivattomuutta alle kilometrin päässä keskustasta. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Lisäksi Myllytullin lähettyvillä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Hupisaarten upea vihreä puistoalue ja kesäteatteri taidemuseoineen ilahduttavat kulttuurin ystäviä. Tietomaassa viihtyvät sekä aikuiset että lapset, eikä Raksilan uimahalli ja jäähallikaan ole kaukana. Oulun juna- ja linja-autoasema ovat kivenheiton päässä.

Alue on lapsiperheiden suosiossa juuri monipuolisten päiväkoti- ja koulutus- sekä harrastusmahdollisuuksien läheisyyden vuoksi.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.