Puusepänkuja 1 B 31, Myllytulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokratessasi tämän huoneiston Maaliskuun loppuun mennessä Lumo kotikeskus tarjoaa 100€ ostoedun Oulun Giganttiin!

Haluatko muuttaa Myllytulliin? Nyt se on mahdollista. Tartu nopeasti tilaisuuteen ja vuokraa itsellesi mukava ensimmäisen kerroksen kaksio!

Vuokrattavassa asunnossa on vaatehuonellinen makuuhuone sekä sauna. Huoneiston kaikki seinäpinnat ovat juuri maalattu vaaleiksi joten uusi asukas pääseekin muuttamaan asuntoon jossa on puhtaan raikkaat uudet seinäpinnat.

Keittiön kaapistot ovat harmaat metallivetimin ja työtasot ovat tumman melkeimpä mustan sävyiset. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, sähköliesi sekä paikka 40 cm astianpesukoneelle.

Olohuoneesta pääset mukavasti lasitetulle parvekkeelle nauttimaan vaikka kahvikupillisen aamutuimaan. Parvekkeella on myös asuntokohtainen kylmä varasto.

Pesuhuoneesta löytyy pyykinpesukoneenliitäntä. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu hyvin myös pesutorni. Taloyhtiössä on myös iso pesutupa joka on asukkaan vapaassa käytössä. Pesuhuoneen materiaaleina on käytetty lattiassa vihertävää muovimattoa ja seinät ovat kaakeloitu vaaleilla laatoilla.

Vuokraa tästä ihana ja kotoisa asunto! Tervetuloa asumaan Myllytulliin!

Puusepänkuja 1

Nelikerroksinen hissitalokohde sijaitsee lähellä keskustaa, jonne matka taittuu mukavasti vaikkapa polkupyörällä. Pihapiiri on suojaisa ja vehreä, lapsille on iso leikkialue keskeisellä paikalla. Lisäksi pihalla on yhteinen grillipaikka.

Yhteistiloissa on pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 811 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Myllytulli

Myllytullissa koet asumisen vaivattomuutta alle kilometrin päässä keskustasta. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Lisäksi Myllytullin lähettyvillä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Hupisaarten upea vihreä puistoalue ja kesäteatteri taidemuseoineen ilahduttavat kulttuurin ystäviä. Tietomaassa viihtyvät sekä aikuiset että lapset, eikä Raksilan uimahalli ja jäähallikaan ole kaukana. Oulun juna- ja linja-autoasema ovat kivenheiton päässä.

Alue on lapsiperheiden suosiossa juuri monipuolisten päiväkoti- ja koulutus- sekä harrastusmahdollisuuksien läheisyyden vuoksi.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.