Rantakatu 8 B 9, Keskusta, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Torinrannassa on vapautumassa kiva pieni kaksio lasitetulla parvekkeella.

Huomioi, että ilmoituksessa käyteytyt valokuvat ovat vastaavanlaisesta huoneistosta. Vuokrattavan kodin ikkunoihin ei ole asennettu sälekaihtimia, eikä eteisen seinällä ole palapeiliä. 

Koti sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa. Ulko-ovelta huoneistoon on 7 porrasaskelmaa. Kodin lattiamateriaalina on harmaa muovimatto ja seinäpinnat on maalatut. Seinät ovat pääosin valkoiset, lukuun ottamatta tupakeittiön ja makuuhuoneen ässätex pintaisia/vihreäksi maalattuja tehosteseiniä. Halutessasi tarjoamme asunnon vuokraajalle omatoimisen maalausedun sisustusväriesi mukaisesti. Tutustu etuihimme http://lumo.fi/asukkaalle/.

Keittiö ja olohuone ovat avointa tilaa. Keittiön puolelle mahtuu neljän hengen ruokaryhmä. Kiintokalusteissa on harmaat ovet ja metalliset vetimet. Keittiön varustukseen kuuluu perinteinen liesi ja jääpakastinkaappi. Astianpesukoneelle ei ole paikkaa kiintokalusteissa. Makuuhuone on todella tilava ja sieltä on käynti vaatehuoneeseen.

Olohuoneesta on käynti pienelle lasitetulle parvekkeelle kauppahallin eli pohjoisen suuntaan.

Kylpyhuoneen seinät ovat kaakeloitu valkoisin ja keltaisin laatoin. Lattiana on harmaa kosteantilanmatto. Omalle pesukoneelle on liitännät ja tilavaraus.

Rantakatu 8

Pienkerrostalo, joka sijaitsee Torinrannassa. Keskustan palvelut ovat aivan vieressä. Yhteistiloissa on kerhohuone ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 816 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Keskusta-asumista parhaimmillaan: Oulun keskusta on monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat on vain kivenheiton päässä, lisäksi alueella on koulut ja useampi päiväkoti vain kävelymatkan päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat käden ulottuvilla, samoin Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet jotka houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.