Rantakatu 8 A 5, Keskusta, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Voisiko ihanteellisempaa asuinpaikkaa olla? Torin rannassa olevan hissitalon päätyhuoneisto ylimmässä kerroksessa

Huoneistossa selkeä pohjaratkaisu.
Asunnossa on maalatut, valkoiset seinät ja lattiamateriaalina on harmaan sävyinen laminaatti.

Kylpyhuone on seinäpinnoiltaan laatoitettu ja lattiassa on harmaan sävyinen muovimatto. Jatkeena on hyvänkokoinen sauna.

Keittiössä hyvin lasku- ja säilytystilaa. Keittiön varusteena on jääpakastinkaappi, liesi, liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Kuvissa näkyvä astianpesukone on asukkaan oma. Ruokailutilan yhteydessä olevasta ikkunasta tulee kivasti luonnonvaloa huoneistoon.

Olohuoneen jatkeena on lasitettu parveke myös Saaristonkadun suuntaan.

Makuuhuoneessa on tilaa ja ikkunanäkymät ovat Saaristonkadulle sekä sivuikkuna parvekkeelle. Säilytystilaa on huoneiston eteisessä sijaitsevassa vaatehuoneessa.

Huoneisto on tällä hetkellä asuttu ja vuokraamme asunnon tyhjänä

Rantakatu 8

Pienkerrostalo, joka sijaitsee Torinrannassa. Keskustan palvelut ovat aivan vieressä. Yhteistiloissa on kerhohuone ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Kiinteistössä toteutetaan julkisivuremontti, jonka yhteydessä parvekkeiden lasitukset uusitaan. Aikatauluarvion mukaan työ valmistuu heinäkuun loppuun. Korjaus ei estä huoneistossa asumista ja remontilla ei ole vaikutusta vuokriin. Parvekkeet ovat käyttökiellossa remontin aikana. Kiinteistö huputetaan Rantakadun ja Saaristonkadun puolelta. Asukkaille maksetaan vuokrahyvitystä Kojamo Oyj:n vuokrahyvityskäytännön mukaisesti siltä ajalta, jonka parveke on remontin vuoksi pois käytöstä.

 


Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 934 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Keskusta-asumista parhaimmillaan: Oulun keskusta on monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat on vain kivenheiton päässä, lisäksi alueella on koulut ja useampi päiväkoti vain kävelymatkan päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat käden ulottuvilla, samoin Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet jotka houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.