Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Rantakatu 8 A 1, Keskusta, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 453 currently vacant homes listed?

Torinrannassa, aitiopaikalla vuokrattavana kaksio!

Huomioi! Tämä koti vapautuu uudelle asukkaalle jo 1.10.2019 alkaen. Ota yhteys Lumo-kotikeskukseen ja vuokraa tämä koti (järjestelmässä ilmoitettua vapautumispäivää aikaisemmin) p. 020 508 5000/asiakaspalvelu tai oulu@lumo.fi.

Tämä Lumo-koti sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja on omalla sisäänkäynnillä. Huoneisto on keväällä käynyt läpi pintaremontin. Lattiamateriaalina on kaunis, valkokuultolakattu laminaatti ja seinäpinnat on maalattu vaaleiksi.

Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, keraaminen liesi ja kalusteissa on tilavaraus omalle astianpesukoneellesi. Keittiöstä on kulku lasitetulle parvekkeelle.

Pesuhuoneen seinät on laatoitettu ja on lattiana kosteantilan muovimatto. Varustuksena on liitäntä/tilavaraus pyykinpesukoneelle. Huoneistokohtainen sauna.

Vuokraa tästä, rauhallisesta talosta kaunis kaksio!

Rantakatu 8

Pienkerrostalo, joka sijaitsee Torinrannassa. Keskustan palvelut ovat aivan vieressä. Yhteistiloissa on kerhohuone ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Julkisivuremontti on valmistunut 8/2019, jossa myös parvekelasitukset on uusittu.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1064 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Keskusta-asumista parhaimmillaan: Oulun keskusta on monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat on vain kivenheiton päässä, lisäksi alueella on koulut ja useampi päiväkoti vain kävelymatkan päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat käden ulottuvilla, samoin Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet jotka houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.