Rantakatu 8 A 4, Keskusta, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tämä koti sijaitsee aivan torin rannassa keskustan loistavien palvelujen ja kulttuuritarjonnan vieressä. Voisiko ihanteellisempaa asuinpaikkaa olla?

Heti sisään tullessa olohuoneen iso koko ja asuinhuoneiden korkeus valloittaa. Olohuoneen taakse piiloutuu näpsäkkä keittiö, jonka jatkeena on länteen avautuva lasitettu parveke. Keittiötä vastapäätä sijoittuu makuuhuone, jossa on hyvin tilaa parisängyn lisäksi muillekin kalusteille. Makuuhuoneeseen on myös varattu säilytystilaa vaatteille. 

Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu pääosin valkoisilla laatoilla, päätyseinään on saatu ilmettä vihreällä laatoituksella. Kylpyhuoneen yhteydessä on oma saunakin.

Eteisen kaappirivistöstä löytyy avonaulakko päällysvaatteille, siivouskomero siivousvälineille ja lisää säilytystilaa vaatteille.

Huoneiston seinäpinnat maalataan valkoisiksi ennen uuden asukkaan muuttoa asuntoon, remontti valmistuu ke 12.12. 

Rantakatu 8

Pienkerrostalo, joka sijaitsee Torinrannassa. Keskustan palvelut ovat aivan vieressä. Yhteistiloissa on kerhohuone ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1098 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Keskusta-asumista parhaimmillaan: Oulun keskusta on monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat on vain kivenheiton päässä, lisäksi alueella on koulut ja useampi päiväkoti vain kävelymatkan päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat käden ulottuvilla, samoin Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet jotka houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.