Rentukkatie 9 D 16, Rajakylä, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapautumassa rivitaloasunto Rajakylässä!

Halutusta talosta vapautumassa pikku kaksio saunalla. Huoneistokuvat vastaavasta asunnosta, mutta peilikuvana.

Huoneiston seinät ovat maalattu vaaleiksi. Lattiamateriaalina on koivunsävyinen parketti ja makuuhuoneen puolella on vaalea muovimatto
Kaikki kiinteät kalusteet ovat valkoisilla ovilla metallisin vetimin.

Keittiön varustukseen kuuluu perinteinen liesi, liesituuletin, jääpakastinkaappi ja tilavaraus astianpesukoneelle
Olohuoneen ja keittiön välistä on kulku omalle takapihalle.

Pesuhuoneen materiaaleina on lattiassa vihertävän sävyinen laatta. Samaa sävyä on käytetty seinien alaosassa. seinien yläosa on laatoitettu vaalealla laatalla. Varustukseen kuuluu suihku, bide, peilikaappi ja paikka pyykinpesukoneelle sekä sauna. Saunassa on pieni tuuletusikkuna.

Lumo-asukkaana Teillä on käytössänne maalietu. Mikäli haluatte maalata itse huoneiston seinäpinnat oman sävyiseksi. Tästä linkistä pääsette tutustumaan meidän maalietuumme ja muihin etuihimme www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Rentukkatie 9

Rivitaloasumista parhaimmillaan! Tämä rivitalokohde sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella alueella Rajakylässä.

Huoneistot ovat tilavia ja valoisia ja jokaisella huoneistolla on aidattu takapiha. Kaikissa huoneistoissa on parkettilattia, makuuhuoneissa muovimatto. Autoille on katospaikat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Rajakylä

Rajakylä sijaitsee noin seitsemän kilometriä pohjoiseen Oulun keskustasta. Julkinen liikenne toimii keskustan suuntaan hyvin ja esimerkiksi yliopistolle on lyhyt pyöräilymatka. Rajakylän keskus sijaitsee kaupunginosan keskellä ja sinne ovat keskittyneet sekä kauppa-, koulu- että terveyspalvelut. Rajakylässä sijaitsee Talvikkipuiston urheilukeskus, jossa voi harrastaa talvella luistelua ja kesällä jalkapalloa ynnä muita pallopelejä. Lähettyvillä on myös Rajahaudan uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.