Rentukkatie 9 A 2, Rajakylä, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa omalla pihalla oleva rivitalokaksio vapautumassa rauhallisesta taloyhtiöstä.

Huoneiston keittiön kaapistot ja työtasot ovat vaaleat. Varusteena keittiössä on sähköliesi, jääpakastinkaappi ja paikka astianpesukoneelle.

Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja olohuoneen puolelta on kulku omalle aurinkoiselle pihalle.

Kylpyhuone sijaitsee eteisessä makuuhuonetta vastapäätä. Kylpyhuone on hyvän kokoinen ja sinne mahtuu myös pyykinpesukoneen paikalle pesutorni. Lattiamateriaalina on käytetty laattaa. Lattiassa on pienempää vihertävän sävyistä laattaa ja seinissä isompaa laattaa. Alaosa seinistä on vihertävän sävyllä ja yläosa seinistä on vaaleaa laattaa. Saunassa on pieni tuuletusikkuna helpottamassa kuivatusta.

Huoneiston oma varasto löytyy heti asunnon ulko-oven vierestä.

Vuokraan sisältyy lämmitys ja 10 Mbit/s laajakaistayhteys.

Kojamo Oyj on eläinrakas yritys, joten kaikki lemmikit ovat tervetulleita asumaan huoneistoihimme!

Rentukkatie 9

Rivitaloasumista parhaimmillaan! Tämä rivitalokohde sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella alueella Rajakylässä.

Huoneistot ovat tilavia ja valoisia ja jokaisella huoneistolla on aidattu takapiha. Kaikissa huoneistoissa on parkettilattia, makuuhuoneissa muovimatto. Autoille on katospaikat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 866 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Rajakylä

Rajakylä sijaitsee noin seitsemän kilometriä pohjoiseen Oulun keskustasta. Julkinen liikenne toimii keskustan suuntaan hyvin ja esimerkiksi yliopistolle on lyhyt pyöräilymatka. Rajakylän keskus sijaitsee kaupunginosan keskellä ja sinne ovat keskittyneet sekä kauppa-, koulu- että terveyspalvelut. Rajakylässä sijaitsee Talvikkipuiston urheilukeskus, jossa voi harrastaa talvella luistelua ja kesällä jalkapalloa ynnä muita pallopelejä. Lähettyvillä on myös Rajahaudan uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.