Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Rentukkatie 9 B 6, Rajakylä, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Oulun Rentukkatiellä Rajakylässä vapautumassa mukava saunallinen rivitalokaksio!

Vapautuvan huoneiston seinät tullaan maalaamaan vaaleiksi ja makuhuoneeseen asennetaan vaalea laminaatti ennen uuden asukkaan muuttoa huoneistoon. Asunnon lattiamateriaalina muualla oleskelutiloissa on puunsävyinen parkettilattia.
Kaikki kiintokalusteet ovat valkoiset. Keittiön lisäksi säilytystilaa löytyy eteisestä ja makuhuoneesta. Lisäksi huoneistokohtainen kylmä varasto sijaitsee heti asunnon ulko-oven vieressä.
Keittiö on avoin olohuoneeseen. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, sähköliesi ja paikka astianpesukoneelle.
Olohuoneen ja keittiön välistä pääsee omalle suojaiselle takapihalle.
Pesuhuone ja sauna on eteisen tuntumassa. Pesuhuone on laatoitettu ja varustukseen kuuluu pyykinpesukoneelle paikka ja liitännät. Mikäli omistat pesutornin niin tämäkin mahtuuhyvin pyykinpesukoneen paikalle. Sauna on sopivan kokoinen ja saunassa on myös tuuletusikkuna helpottamassa kuivatusta ja tuomassa lisävaloa.

Tervetuloa Rentukkatielle!

Rentukkatie 9

Rivitaloasumista parhaimmillaan! Tämä rivitalokohde sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella alueella Rajakylässä.

Huoneistot ovat tilavia ja valoisia ja jokaisella huoneistolla on aidattu takapiha. Kaikissa huoneistoissa on parkettilattia, makuuhuoneissa muovimatto. Autoille on katospaikat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 884 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Rajakylä

Rajakylä sijaitsee noin seitsemän kilometriä pohjoiseen Oulun keskustasta. Julkinen liikenne toimii keskustan suuntaan hyvin ja esimerkiksi yliopistolle on lyhyt pyöräilymatka. Rajakylän keskus sijaitsee kaupunginosan keskellä ja sinne ovat keskittyneet sekä kauppa-, koulu- että terveyspalvelut. Rajakylässä sijaitsee Talvikkipuiston urheilukeskus, jossa voi harrastaa talvella luistelua ja kesällä jalkapalloa ynnä muita pallopelejä. Lähettyvillä on myös Rajahaudan uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.