Rentukkatie 9 B 5, Rajakylä, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Rajakylässä rivitalon päätyasunto vapautumassa uusille asukkaille!

Rivitalon päätyasunto, saunallinen kolmio, rauhallinen taloyhtiö. Mikäli näitä asioita mielit kodiltasi, tässä voi olla etsimäsi koti.
Huoneistossa on parkettilattia olohuoneen, keittiön ja eteisen puolella. Makuhuoneissa kaunis vaalea tammilaminaatti. Ilmoituksessa olevissa valokuvissa seinät ovat tapetoitu mutta Lumo kotikeskus poistattaa tapetit ja maalauttaa huoneiston kaikki seinäpinnat vaaleiksi ennen uuden asukkaan muuttoa huoneistoon.
Keittiössä hyvin säilytystilaa ja varustukseen kuuluu keraaminen liesi sekä jääpakastinkaappi ja paikka astianpesukoneelle. Kuvissa oleva astianpesukone on nykyisen asukkaan oma. Keittiö ja olohuone ovat vierekkäin ja ruokailutilasta onkin suora yhteys olohuoneeseen.
Makuhuoneet sijaitsevat heti ulko-oven vieressä.
Asunnossa on erillinen vessa johon kulku isosta eteisestä. Pesuhuone on keittiön takana. Pesuhuone on laatoitettu sinertävillä ja vaaleilla laatoilla.

Vuokraa tästä itsellesi rauhallisesta talosta rivitalon päätyasunto!

Rentukkatie 9

Rivitaloasumista parhaimmillaan! Tämä rivitalokohde sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella alueella Rajakylässä.

Huoneistot ovat tilavia ja valoisia ja jokaisella huoneistolla on aidattu takapiha. Kaikissa huoneistoissa on parkettilattia, makuuhuoneissa muovimatto. Autoille on katospaikat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1116 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Rajakylä

Rajakylä sijaitsee noin seitsemän kilometriä pohjoiseen Oulun keskustasta. Julkinen liikenne toimii keskustan suuntaan hyvin ja esimerkiksi yliopistolle on lyhyt pyöräilymatka. Rajakylän keskus sijaitsee kaupunginosan keskellä ja sinne ovat keskittyneet sekä kauppa-, koulu- että terveyspalvelut. Rajakylässä sijaitsee Talvikkipuiston urheilukeskus, jossa voi harrastaa talvella luistelua ja kesällä jalkapalloa ynnä muita pallopelejä. Lähettyvillä on myös Rajahaudan uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.