Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Revonkuja 1 A 57, Välivainio, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrataan valoisa kaksio Välivainiolla!

Tämä viidennen kerroksen huoneisto tulvii valoa hyvän pohjaratkaisun ansiosta. Huoneiston ikkunat ovat etelään päin.

Asunnon seinäpinnat ovat vaaleiksi maalatut. Joitain taulunreikiä seinissä voi olla, mutta yleisilmeeltään seinät ovat siistit.
Lattiassa on vaalea parkettikuvioinen muovimatto.

Keittiö on kompaktinkokoinen eikä vie liikaa tilaa olohuoneen puolelta. Kaapistoissa on käytetty kahta eri sävyä. Yläkaapit ovat puunsävyiset ja alakaapit valkoiset. Välitilan laatta on valkoista ja työtaso vaaleanharmaa.
Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappiyhdistelmä, perinteinen liesi sekä astianpesukone.

Olohuoneen puolelta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeen suunta on etelään päin sisäpihalle. Parvekkeen sivusta näkyy myös suoraan lähikaupalle.

Makuuhuoneesta löytyy koko seinärivistöllinen puunsävyisillä ovilla olevat komerot.

Eteisestä löytyy naulakko ja siivouskomero.

Pesuhuoneessa on hyvin tilaa. Varustukseen kuuluu paikka 60cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös pesutorni. Allaskaappi, peilikaappi sekä bide. Pesuhuoneen laattojen sävy on maanläheinen. Seinissä on valkoista laattaa ja lattiassa ruskeansävyistä laattaa.

Revonkujan talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen lämmin varasto. Varastot sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa.
Ensimmäisessä kerroksessa löytyvät myös taloyhtiön sauna sekä pyörävarasto. Jätekatokset ovat autopaikkojen vieressä sisäpihalla.

Lumo-kodissa pääset lisäksi nauttimaan monista eduista koko asumisajan.

Vuokraa Lumo-verkkokaupasta ja rakastu!

Revonkuja 1

Kuusikerroksisessa vuonna 2011 valmistuneessa Lumo-talossa on yhteensä 66 asuntoa, jotka ovat neliömääriltään 27–62,5 m2. Osassa huoneistoja on ranskalainen parveke ja osassa lasitettu parveke.

Keittiöissä on varustuksena jääkaappipakastin sekä astianpesukone. Kylpyhuoneet on laatoitettu.

Huoneistoilla on omat varastotilat, jotka sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa, samoin kuin saunaosastot. Autohallipaikkoja taloyhtiöllä on yhteensä 55 kappaletta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2011

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 787 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided or your needs.

Find out more

Välivainio

Tuiran pohjoiskyljessä sijaitseva Välivainio on viihtyisä asuinalue, jossa on runsaasti vanhaa omakotitalokantaa ja laadukas lähikauppa. Castrenin urheilukeskuksen lisäksi monipuoliset harrastusmahdollisuudet löytyvät pyöräilymatkan päästä Tuirasta ja Alppilasta. Välivainiolta on erinomaiset yhteydet yliopistolle, Linnanmaan Teknologiakylään ja keskustaan.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.