Simpsintie 2 B 15, Koskela, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Reilun kokoinen remontoitu kolmio vapautumassa Koskelasta!

Tämän kodin oleskelutilojen lattiamateriaalina on tyylikäs tammilaminaatti ja seinäpinnat on maalattu raikkaan valkoiseksi.

Keittiössä on runsaasti säilytystilaa ja sen varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi, liesi, liesikupu sekä varaus astianpesukoneelle. Tähän keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä kuudelle.

Olohuone on niin tilava, että se on helppo sisustaa ja huoneen voi myös helposti jakaa eri toiminnoille, erottaa osasta tilasta esim. työpisteelle.

Myös makuuhuoneet ovat reilun kokoiset ja helposti kalustettavissa. Molemmissa makuuhuoneissa vaatesäilytykselle on varattu reilusti tilaa.

Kylpyhuone, kuten myös erillinen wc, on laatoitettu tyylikkäästi valkoharmaaksi. Omalle pyykinpesukoneelle/tornille on kylpyhuoneessa paikka ja liitäntä.

Olohuoneen jatkeena on lasitettu parveke, josta on näkymä taloyhtiön sisäpihalle. Asunnon kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Vuokra sisältää lämmön, 10 mbit laajakaistayhteyden ja pesutuvan veloituksettoman käytön.

Simpsintie 2, 4, 6

Luonnonläheisessä ympäristössä sijaitseva kolmikerroksinen pienkerrostalo, jonka kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Kaikkien huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu vuonna 2013, ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Kylpyhuoneet on remontoitu v. 2016-2017. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone. Vuokraan sisältyy 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1983

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 916 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koskela

Koskelan kaupunginosa sijaitsee noin neljä kilometriä pohjoiseen keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Oulun yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan kauppa-alue.

Alueen palvelut ovat keskittyneet Koskelan koulun läheisyyteen. Sieltä löytyvät esimerkiksi kirjasto, neuvola, ostoskeskus ja päiväkoti. Kaupunginosan viheralueet ovat suurimmaksi osaksi luonnontilaisia metsikköjä ja houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Koskelan kaupunginosaan kuuluu myös viihtyisä ja luonnonläheinen Simpsin alue joka sijaitsee aivan Koskelan kyljessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.