Simpsintie 2 A 10, Koskela, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Pienen perheen asunto, kimppakämppä tai ihan vain itsellesi luonnonläheiseltä alueelta Koskelasta!

Huoneiston kiintokalusteet ja lattiat ovat vaihdettu vuonna 2014. Myös pesuhuone on tässä asunnossa remontoitu vuonna 2016.
Kiintokalusteet ovat vaaleat levein metallivetimin ja lattia on kaunis tammilaminaatti.
Pesuhuone on kaakeloitu ajattomilla sävyillä. Varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä, pieni pyykkikaappi, peilikaappi ja bide.
Keittiössä on hyvin laskutilaa ja suurempikin porukka mahtuu yhdessä touhuilemaan ruokaa. Varustukseen kuuluu paikka astianpesukoneelle, jääpakastinkaappi sekä sähköliesi.

Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle.

Makuuhuoneesta löytyy mukavasti säilytystilaa.
Lisäsäilytystilaa löytyy vielä eteisestä siivouskomeron ja avonaulakon lisäksi.

Tämä huoneisto on heti vapaa joten pääset muuttamaan vaikka heti tai seuraavana arkipäivänä.

= paragraph eli kappale. Tarkoittaa kappalejakoa. Voit jakaa tekstiä kuten yllä eri kappaleisiin. Jättää tekstikappaleiden väliin yhden tyhjän rivin.

Lumo-asukkaana Teillä on käytössänne maalietu mikäli haluatte maalata itse huoneiston seinäpinnat oman sävyiseksi. Tästä linkistä pääsette tutustumaan meidän maalietuumme ja muihin etuihimmewww.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Simpsintie 2, 4, 6

Luonnonläheisessä ympäristössä sijaitseva kolmikerroksinen pienkerrostalo, jonka kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Kaikkien huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu vuonna 2013, ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Kylpyhuoneet on remontoitu v. 2016-2017. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone. Vuokraan sisältyy 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1983

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koskela

Koskelan kaupunginosa sijaitsee noin neljä kilometriä pohjoiseen keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Oulun yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan kauppa-alue.

Alueen palvelut ovat keskittyneet Koskelan koulun läheisyyteen. Sieltä löytyvät esimerkiksi kirjasto, neuvola, ostoskeskus ja päiväkoti. Kaupunginosan viheralueet ovat suurimmaksi osaksi luonnontilaisia metsikköjä ja houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Koskelan kaupunginosaan kuuluu myös viihtyisä ja luonnonläheinen Simpsin alue joka sijaitsee aivan Koskelan kyljessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.