Simpsintie 4 A 4, Koskela, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tässä kaksiossa on tilavat huoneet!

Makuuhuoneeseen mahtuu muutakin kuin parisänky, esim. lastensänky tai opiskelunurkkaus. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Oleskelutilojen lattiapäällysteenä on puusävyinen laminaatti. Seinät on pääosin valkoisella maalatut, paitsi olohuoneessa, eteisessä ja makuuhuoneessa on tehosteeksi yksi harmaa seinä. Seinille tulee asukkaan vaihtuessa jäämään taulujen kiinnitysjälkiä. Halutessasi saat maalitarvikkeet seinien omatoimiseen maalaukseen. Tutustu etuihimme osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Eteisessä ja makuuhuoneessa on säilytysratkaisuna komeroita. Kylpyhuone on remontoitu ajan mukaisesti valkoharmaaksi. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pesutornille. Keittiössä ja olohuoneessa on väliovet paikoillaan, joten huoneisto soveltuu hyvin myös kimppa-asumiseen.

Ennakkotiedote kohteen parvekkeiden ja julkisivujen kunnostuksesta sekä elementtisaumojen uusimisesta!

Kiinteistössä on suunnitteilla julkisivukorjaus. Töiden on tarkoitus alkaa 4/2019, ja remontin on määrä valmistua lokakuun 2019 aikana. Korjauksessa rakennuksen parvekkeet, terassit, aidat ja julkisivut kunnostetaan. Parvekkeiden betoninen kaide uusitaan lasikaiteeksi ja kaikki parvekkeet lasitetaan. Tässä yhteydessä selvitetään myös terassien lasituksen mahdollisuutta. Lisäksi sisäänkäyntien yhteydessä olevat ulkovälinevarastot puretaan ja tilalle rakennetaan uudet pyöräkatokset.

Korjaus ei estä huoneistoissa asumista!

Korjaustyö parantaa asumisviihtyvyyttä, minkä vuoksi asuntojen vuokriin tehdään vuokrantarkistus parvekekorjauksen päätyttyä. Uudet vuokrat astuvat voimaan korjaustyön valmistumisen jälkeen.

Tuleva parvekkeen kunnostus ja uuden lasituksen asennus korottavat vuokria 15-30 €/huoneisto, riippuen parveketyypistä. Korotuksen tarkempi hinta selviää myöhemmin. Tätä tekstiä tarkennetaan heti lisätietojen tullessa.

 

 

Simpsintie 2, 4, 6

Luonnonläheisessä ympäristössä sijaitseva kolmikerroksinen pienkerrostalo, jonka kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Kaikkien huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu vuonna 2013, ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Kylpyhuoneet on remontoitu v. 2016-2017. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone. Vuokraan sisältyy 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1983

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 803 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koskela

Koskelan kaupunginosa sijaitsee noin neljä kilometriä pohjoiseen keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Oulun yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan kauppa-alue.

Alueen palvelut ovat keskittyneet Koskelan koulun läheisyyteen. Sieltä löytyvät esimerkiksi kirjasto, neuvola, ostoskeskus ja päiväkoti. Kaupunginosan viheralueet ovat suurimmaksi osaksi luonnontilaisia metsikköjä ja houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Koskelan kaupunginosaan kuuluu myös viihtyisä ja luonnonläheinen Simpsin alue joka sijaitsee aivan Koskelan kyljessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.