Simpsintie 4 A 5, Koskela, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa pikkukoti on remontoitu tämän päivän trendien mukaisesti.

Osa valokuvista on otettu tyhjänä vastaavasta asunnosta. Nyt vuokrattava huoneisto sijaitsee toisessa asuinkerroksessa. Huoneistot vastaavat toisiaan pohjaratkaisultaan, kalusteiltaan ja varustukseltaan. Nyt vuokrattavan asunnon seinät on maalattu valkoisella. Seinille voi asukkaan vaihtuessa jäädä kiinnitysjälkiä. Asukas saa halutessaan omatoimisen maalausedun. Tutustuthan etuihimme http://lumo.fi/asukkaalle.

Huoneiston lattiapintamateriaalina on käytetty tammilaminaattia. Kodin kiintokalusteet ovat valkoiset, metallisin vetimin. Keittiön varusteista löytyvät jääpakastinkaappi, liesi ja paikka 40 cm astianpesukoneelle.

Huoneiston ikkunat ja lasittamaton parveke on sisäpihan puolelle. Oleskelutilan yhteydessä on tilava alkovi, johon mahtuu isompikin parisänky.

Kylpyhuone on hiljattain remontoitu nykyaikaisin pintamateriaalein ja värein. Väreinä on käytetty hiekanruskeaa ja valkoista. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä.

Vuokraa tästä itsellesi koti!


 

Simpsintie 2, 4, 6

Luonnonläheisessä ympäristössä sijaitseva kolmikerroksinen pienkerrostalo, jonka kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Kaikkien huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu vuonna 2013, ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Kylpyhuoneet on remontoitu v. 2016-2017. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone. Vuokraan sisältyy 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1983

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 671 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koskela

Koskelan kaupunginosa sijaitsee noin neljä kilometriä pohjoiseen keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Oulun yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan kauppa-alue.

Alueen palvelut ovat keskittyneet Koskelan koulun läheisyyteen. Sieltä löytyvät esimerkiksi kirjasto, neuvola, ostoskeskus ja päiväkoti. Kaupunginosan viheralueet ovat suurimmaksi osaksi luonnontilaisia metsikköjä ja houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Koskelan kaupunginosaan kuuluu myös viihtyisä ja luonnonläheinen Simpsin alue joka sijaitsee aivan Koskelan kyljessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.