Simpsintie 6 A 2, Koskela, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokralle vapautuu maatason tilava kaksio huoneistopihalla, jossa oleskelutilat on remontoitu v. 2014 sekä kylpyhuone v. 2016.

Oleskelutiloihin on asennettu tammilaminaattilattia ja kaikki seinäpinnat on maalattu valkoisella. Muutamia tauluja on ripustettu seinille, joista luonnollisesti jää jälkiä. Halutessasi saat maalitarvikkeet seinien omatoimiseen maalaukseen. Tutustu etuihimme osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Kiintokalusteissa on valkoiset ovet sekä rosteriset vetimet. Keittiöön ilmettä tuo puiset työtasot. Varustukseen kuuluu astianpesukonevaraus, jääpakastinkaappi sekä perinteinen liesi.

Olohuoneesta on kulku isolle maatasoterassille, joka sijaitsee talojen välisen kulkuväylän varrella. Makuuhuoneessa säilytysratkaisuna on kaapistoja sekä ikkuna leikkipaikan suuntaan takapihalle. Kaikkiin ikkunoihin on asennettu sälekaihtimet. Eteisessä löytyy lisää kaapistoja säilytykseen.

Kylpyhuone on laatoitettu kauttaaltaan valkoisin- ja hiekan värisin isoin laatoin. Lattiassa on harmaat laatat. Peili- ja pyykkikaapit kuuluvat kylpyhuoneen varustukseen sekä tilavaraus- ja liitännät pesukoneelle.

Simpsintie 2, 4, 6

Luonnonläheisessä ympäristössä sijaitseva kolmikerroksinen pienkerrostalo, jonka kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Kaikkien huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu vuonna 2013, ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Kylpyhuoneet on remontoitu v. 2016-2017. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone. Vuokraan sisältyy 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1983

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koskela

Koskelan kaupunginosa sijaitsee noin neljä kilometriä pohjoiseen keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Oulun yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan kauppa-alue.

Alueen palvelut ovat keskittyneet Koskelan koulun läheisyyteen. Sieltä löytyvät esimerkiksi kirjasto, neuvola, ostoskeskus ja päiväkoti. Kaupunginosan viheralueet ovat suurimmaksi osaksi luonnontilaisia metsikköjä ja houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Koskelan kaupunginosaan kuuluu myös viihtyisä ja luonnonläheinen Simpsin alue joka sijaitsee aivan Koskelan kyljessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.