Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Tarkka-ampujankatu 10 C 24, Heinäpää, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrattavana ylimmän kerroksen päätyasunto Oulun Heinäpäässä!

Tässä ylimmässä kerroksen kodissa on lattiassa tammilaminaatti ja seinät ovat pääosin vaaleat. Tehostesävyjä on käytetty makuhuoneessa jossa on vaaleanharmaa tehoste. Olohuoneessa ja keittiössä on hyvin vaalean kellertävä tehostesävy.
Kaappitilaa on tässä kodissa runsaasti. Makuhuoneesta löytyy koko seinärivistöllinen komeroita. Siivouskomero on eteisessä heti naulakon vieressä ja keittiössä myös korkeaa kaappitilaa runsaasti.
Keittiö onkin suuri ja sinne mahtuu hyvin isokin pöytä ja isompi porukka kokkailemaan yhtäaikaa. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja sähköliesi sekä paikka astianpesukoneelle.
Iso olohuone josta kulku parvekkeelle. Olohuone onkin niin suuri, että se soveltuu myös esimerkiksi vanhempien makuhuoneeksi mikäli lapset haluavat oman huoneen.
Laatoitettu pesuhuone on keittiön ja olohuoneen välissä. Pesuhuoneesta löytyy pieni pyykkikaappi, pyykinpesukoneelle paikka ja liitännät sekä suihku, peilikaappi ja bide.

Vuokraa tästä kiva ylimmän kerroksen kaksio mukavalta ja vehreältä alueelta jossa liikuntamahdollisuudet ovat lähellä!

Tarkka-ampujankatu 10

Kolmekerroksinen talo on rakennettu vuonna 1973 ja perusparannettu vuonna 2007. Kohde on saneerattu nykyajan vaatimusten ja mukavuuksien mukaiseksi. Asunnot ovat uuden veroisia, keittiöitä ja kylpyhuoneita myöten. Lattiamateriaalina on tammilaminaatti kaikissa huoneissa. Huoneistoissa on lasitetut parvekkeet ja ikkunoissa sälekaihtimet.

Yhteisissä tiloissa laajat kunnostukset ulottuivat saunatiloista ja pesutuvasta aina porraskäytäviin saakka. Talosta löytyy maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila ja huoneistokohtaiset varastot. 10 mbts laajakaistayhteys sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1973

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 875 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Heinäpää

Alue sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa. Rotuaarin kävelykadun kauppoihin on vain reipas kilometri eikä Limingantullin ostoskeskukseen sitäkään. Lisäksi alueella on koulut ja useampi päiväkoti vain kävelymatkan päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia ja keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvilla. Heinäpäässä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia. Alueella sijaitsee Heinäpään urheilukeskus, jossa voi harrastaa erilaisia palloilulajeja sekä lenkkeillä ja hiihtää valaistulla radalla.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.