Tuulentie 2 as 8, Toppila, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrattavana Puu-Toppilan laidalta 3/4 asuinkerroksen päätyhuoneisto.

Tässä kodissa on valkoiseksi maalatut seinät ja tammilaminaattilattia. Huoneistoon suorastaan tulvii valoa, kolmeen suuntaan avautuvien ikkunoiden ansiosta. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Ruokailutilana on kiva erkkeri. Olohuoneen jatkeena on lasitettu länsiparveke ja ikkunoihin on asennettu sälekaihtimet.

Keittiössä on hyvin kaappitilaa. Varusteena on jääpakastinkaappi, liesi, liesikupu ja kalusteisssa on paikka mikrolle ja astianpesukoneelle.

Makuuhuoneet ovat vierekkäin, rauhallisen sisäpihan suuntaan. Säilytysratkaisuna molemmissa makuuhuoneissa sekä eteisessä on komeroita. Kellarikerroksessa on lisäksi lämmin huoneistokohtainen irtainvarasto.

Kylpyhuone on hyvän kokoinen ja laatoitettu. Kylpyhuoneessa on tilavaraus/liitännät pesutornille. Huoneistokohtaisessa saunassa on ikkuna, mikä helpottaa tuuletusta.

Vuokraan sisältyy 10 Mbit nettiyhteys. Tutustu myös muihin asukasetuihimme nettisivuillamme http://lumo.fi/asukasedut.

Tuulentie 2

Hyvällä paikalla Koskelantien varressa Toppilan koulua vastapäätä sijaitseva pieni kerrostaloyhtiö, jonka asunnoista osa sijaitsee luhtiosassa. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut etelänpuolen parvekkeet. Kaikissa asunnoissa paitsi yksiöissä on oma sauna. Yhteistiloissa on kuivaushuone sekä kerhohuone. Autoille on pihalta varattavissa lämpöpistokepaikka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2003

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1014 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Toppila

Toppila sijaitsee keskustasta noin viisi kilometriä pohjoiseen. Oulun Yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan market-alue. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Bussiyhteydet alueelle ovat loistavat ja tiheät.

Lapsiperheille alueelta löytyvät koulut sekä useampi päiväkoti. Meri-Toppilassa on upeat ulkoilumahdollisuudet, alueen länsipuolella meren rannalla sijaitsee suuri ulkoilualue, josta löytyvät muun muassa leikki- ja koirapuistot sekä 18-väyläinen frisbeegolfrata ihanteellisessa kumpuilevassa maastossa.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.