Valtatie 44-46 as. 161, Tuira, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Neljännen kerroksen kaksio tilavalla olo- ja makuuhuoneella.

Huoneistossa siistit valkoiset maaliseinät ja harmahtava muovimatto.

Keittokomero ikkunallinen ja keittokomeron varusteena jääpakastinkaappi sekä 4-levyinen liesi.

Kylpyhuone vaaleasävyinen ja kylpyhuoneeseen mahtuu 60 cm leveä pesukone.

Säilytystilana makuuhuoneessa neljä vaatekomeroa.

Kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet ja huoneistossa lasitettu parveke länteen.

Lemmikkieläimet sallittuja.

Vuokra sisältää lämmön, pyykkituvan käytön sekä 10 Mbit Dna:n nettiyhteyden.

Kiinteistöön on suunniteltu toteutettavan asuntojen peruskorjaus. Peruskorjauksessa asuntojen pinnat, kiintokalusteet, pesuhuoneet ja talotekniikka uusitaan. Korjaustöiden laajuuden vuoksi asunnossa ei voi asua. Korjaustyöt pyritään aloittamaan vuonna 2019. Ajankohdasta sekä vuokrasopimuksen päättymisestä ilmoitetaan asukkaille vähintään 6 kk ennen korjaustöiden aloittamista.

Valtatie 44-46

Itä-Tuirassa sijaitseva kahdeksankerroksinen kerrostalo. Osassa huoneistoista kiintokalusteet on uusittu. Ikkunat ja parvekkeenovet on uusittu vuonna 2004. Kaksioissa on lasitettu parveke ja lähes kaikissa yksiöissä on ranskalainen parveke. Talon hissit on modernisoitu vuonna 2002.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa sekä miesten ja naisten omat saunatilat, kerho- ja kuntoiluhuone, askartelutila sekä pyörä-, irtaimisto- ja kylmävarastot. Lisäksi talossa on maksullinen perhesauna. Saunaosastot on remontoitu vuosina 2005 - 2006.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1980

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., club room, bicycle storage

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tuira

Tuira on yksi Oulun suurimpia kaupunginosia. Se on keskustan esikaupunkialuetta Oulujoen pohjoispuolella, jonka takia alue on suosittua. Lähes kaikki paikallisliikenteen linja-autovuorot ajavat Tuiran kautta. Tuiran palvelutaso on erittäin hyvä: suuri kauppakeskittymä sijaitsee Merikoskenkadun molemmin puolin.

Länsi-Tuirassa sijaitsevat terveysaseman palvelut ja Tervaporvarinpuisto, jossa on kuntoilulaitteita kaiken ikäisille. Puistoa kiertää kuntopolku, jossa talvisin voi harrastaa hiihtoa. Itä-Tuirassa Kalliotiellä on perinteikäs Elokuvateatteri Star. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, koulut ja Vuolle-opiston ylläpitämä kansalaisopisto. Kävelymatkan päässä ovat myös Raatin uimahalli sekä Tuiran uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.