Valtatie 44-46 as. 179, Tuira, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kodikas pikkukoti etsii uusia asukkaita! Onko tässä uusi kotisi?

Huomioittehan, että ilmoituksessa oleva valokuvat ovat edellisen asukkaan aikana otetut kuvat. Huoneiston seinäpinnat ovat maalattu ennen nykyisen vuokralaisen muuttoa huoneistoon.

Tässä yksiössä on keittokomero, kylpyhuone, oleskelutila ja lasitettu parveke. Asunnon neliöt on käytetty tehokkaasti ja keittokomeron valoikkuna tuo avaruutta asuntoon.

Lattiana asunnossa on harmaa muovimatto ja seinät on maalattu valkoisiksi.

Keittokomeron kalusteet sijoittuvat huoneiston nurkkaan ja pieneen keittiöön on saatu mahtumaan hyvin säilytys- ja laskutilaa. Tilava oleskeluhuone on helposti kalustettavissa. Huoneeseen mahtuu sängyn lisäksi sohva ja tilaa löytyy vielä esim. tv-tasolle ja pienelle ruokapöydällekin.

Vaatteet saa säilytykseen eteisen yläkomerollisiin vihertäviin vaatekaappeihin. Kappirivistön viimeinen komero on varattu siivoustarvikkeille.

Asunnossa on ranskalainen parveke, josta on näkymä itään. Huomioithan, että kylpyhuoneeseen ei mahdu pyykinpesukonetta. Talossa on iso pesutupa, jota asukkaat saavat käyttää veloituksetta.

Vuokra sisältää lämmityksen ja 10 Mbit/s internetyhteyden.

Valtatie 44-46

Itä-Tuirassa sijaitseva kahdeksankerroksinen kerrostalo. Osassa huoneistoista kiintokalusteet on uusittu. Ikkunat ja parvekkeenovet on uusittu vuonna 2004. Kaksioissa on lasitettu parveke ja lähes kaikissa yksiöissä on ranskalainen parveke. Talon hissit on modernisoitu vuonna 2002.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa sekä miesten ja naisten omat saunatilat, kerho- ja kuntoiluhuone, askartelutila sekä pyörä-, irtaimisto- ja kylmävarastot. Lisäksi talossa on maksullinen perhesauna. Saunaosastot on remontoitu vuosina 2005 - 2006.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1980

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Laundry room in a different building., shared drying room Drying room in a different building., club room, bicycle storage

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 536 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tuira

Tuira on yksi Oulun suurimpia kaupunginosia. Se on keskustan esikaupunkialuetta Oulujoen pohjoispuolella, jonka takia alue on suosittua. Lähes kaikki paikallisliikenteen linja-autovuorot ajavat Tuiran kautta. Tuiran palvelutaso on erittäin hyvä: suuri kauppakeskittymä sijaitsee Merikoskenkadun molemmin puolin.

Länsi-Tuirassa sijaitsevat terveysaseman palvelut ja Tervaporvarinpuisto, jossa on kuntoilulaitteita kaiken ikäisille. Puistoa kiertää kuntopolku, jossa talvisin voi harrastaa hiihtoa. Itä-Tuirassa Kalliotiellä on perinteikäs Elokuvateatteri Star. Alueelta löytyy useita päiväkoteja ja koulut. Kävelymatkan päässä ovat myös Raatin uimahalli sekä Tuiran uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.