Vasamatie 1 C 21, Kaakkuri, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ensimmäisen asuinkerroksen luhtitalokoti Kaakkurissa etsii uusia asujia!

Huoneiston lattiamateriaalina on muovimatto. Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna maalit ja tarvikkeet, jos haluatte seinäpintoja maalata mieleiseksenne. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Keittokomeron varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi ja keraaminen liesi.

p> Makuuhuoneessa on vaateiden säilytykselle varattu neljä yläkomerollista vaatekaappia, rivistöstä löytyy sekä henkari- että hyllykaappeja.

Kylpyhuoneen seinäpinnat on osalaatoitettu. Suihkunurkkaus on laatoitettu 15x15 laatoin, muualla seinissä on vaaleasävyinen muovitapetti. Kylpyhuoneen lattiana on vihreäsävyinen muovimatto. Kylpyhuoneessa on liitännät ja paikka 60 cm leveälle pesukoneelle. Kylpyhuoneen jatkeena on sauna ja saunassa tuuletusikkuna.

Asuntoon sisään tullessa on pieni tuulikaappi. Eteisen puolella on säilytystilana avonaulakko päällysvaateille ja eteisestä on käynti pieneen vaatehuoneeseen, josta löytyy lisää säilytystilaa vaatteille. Muille säilytettäville tavaroille löytyy varastotilaa huoneiston irtainvarastosta. Varastokopit sijaitsevat sisäpihan piharakennuksessa, sieltä löytyvät myös pesutupa, pyykin kuivaushuoneet sekä kerhohuone.

Tee tästä asunnosta itsellesi koti - tervetuloa asumaan meidän Lumo-kotiimme Vasamatielle Kaakkuriin!

Vasamatie 1

Luhtitalo sijaitsee vanhan Kaakkurin puolella. Sijainti on rauhallinen puistoalueen kupeessa, ja lapsille pihapiirissä on hyvät leikkipaikat.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Monipuoliset palvelut sijaitsevat uuden Kaakkurin alueella eikä lähikauppaankaan ole pitkä matka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 775 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaakkuri

Kaakkuri on nopeasti kasvanut suuralue noin seitsemän kilometriä Oulusta etelään. Linja-autoyhteydet sekä keskustan suuntaan että naapurikuntiin ovat hyvät. Alueen kehitys on ollut voimakasta: Kaakkuriin on muotoutunut yksi isoimmista kauppakeskittymistä, johon kuuluu erikoisliikkeitä ja Citymarketin ostoskeskus. Läheltä löytyvät myös Kaakkurin koulun ala- ja yläasteet, terveysasema, apteekki sekä useampi päiväkoti. Lähelläsi on kaikki ilman, että tarvitsee lähteä Oulun keskustaan. Alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Ympäristö luo kivat puitteet ulkoiluun.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.