Vasamatie 1 A 6, Kaakkuri, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Luhtitalon pikkukoti vapautumassa uudelle asukkaalle, nätti vaalea huoneisto!

Väritykseltään tämä asunto on lämminhenkinen ja kodikas. Huoneiston seinäpinnat ovat siistit valkoiset ja lattiamateriaalina on tyylikäs vaalea, harmaaseen vivahtava tammilaminaatti.

Keittokomerossa on kokoonsa nähden hyvin kaappi- ja laskutilaa. Keittiötilan varusteista löytyvät jääpakastinkaappi, keraaminen liesi, talotuuletin.

Olohuoneen ja keittokomeron väliseltä ikkunaseinältä on käynti huoneiston parvekkeelle josta näkymät ovat sisäpihalle.

Makuuhuone on reilun kokoinen, sinne mahtuu sängyn lisäksi muutakin kalustusta. Makuuhuoneen yhdellä seinällä on viisi valkoista, yläkomerollista vaatekaappia säilytykseen.

Kylpyhuoneen seinäpinnat on vaaleaa muovitapettia ja suihkun kohdalla valkoisilla laatoilla. Lattiamateriaalina on vihertävän sävyinen muovimatto. Kylpyhuoneesta löytyy paikka ja liitäntä myös 60 cm pesukoneelle.

Eteisessä säilytystilana on siivouskomeron lisäksi hyllykaappi ja avonaulakko päällysvaateille. Autonrenkaille ja muille säilytettäville tavaroille löytyy varastotilaa huoneiston irtainvarastosta, joka sijaitsee taloyhtiön sisäpihalla olevassa piharakennuksessa. Sieltä löydät myös pyykkituvan, pyykinkuivaushuoneet ja kerhohuoneen. Pyörävarasto löytyy erillisestä varastotilasta jätepisteen vierestä.

Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Tutustu myös etuihimme osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Vasamatie 1

Luhtitalo sijaitsee vanhan Kaakkurin puolella. Sijainti on rauhallinen puistoalueen kupeessa, ja lapsille pihapiirissä on hyvät leikkipaikat.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Monipuoliset palvelut sijaitsevat uuden Kaakkurin alueella eikä lähikauppaankaan ole pitkä matka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Laundry room in a different building., shared drying room Drying room in a different building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 773 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaakkuri

Kaakkuri on nopeasti kasvanut suuralue noin seitsemän kilometriä Oulusta etelään. Linja-autoyhteydet sekä keskustan suuntaan että naapurikuntiin ovat hyvät. Alueen kehitys on ollut voimakasta: Kaakkuriin on muotoutunut yksi isoimmista kauppakeskittymistä, johon kuuluu erikoisliikkeitä ja Citymarketin ostoskeskus. Läheltä löytyvät myös Kaakkurin koulun ala- ja yläasteet, terveysasema, apteekki sekä useampi päiväkoti. Lähelläsi on kaikki ilman, että tarvitsee lähteä Oulun keskustaan. Alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Ympäristö luo kivat puitteet ulkoiluun.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.