Vasamatie 1 C 27, Kaakkuri, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Luhtitalon toisen kerroksen kaksio, jossa erillinen keittiö.

Huoneistossa on valkoiset kiintokalusteet metallivetimin. Keittiön varusteisiin kuuluu astianpesukonevaraus, liesi, liesikupu ja jääpakastinkaappi. Seinäväreinä valkoisen lisäksi tehosteena käytetty hillitysti beigeetä sekä vihreää. Halutessasi muutoksia seinien kuntoon tai sävyihin voit tutustua omatoimiseen seinien maalaukseen osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut

Valokuvaushetkellä lattiana vaaleanharmaa muovimatto, joka vaihdetaan ennen uutta asukasta kauniiseen valkokuullettuun tammilaminaattiin.

Säilytysratkaisuna eteisessä avonaulakon lisäksi pieni vaatehuone sekä makuuhuoneessa vaatekomeroita. Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu muutakin kuin parisänky. Kylpyhuoneessa on osalaatoitus suihkun kohdalla, muutoin seinäpinnoissa on vaaleasävyinen muovitapetti sekä lattiassa vihreä muovimatto. Kylpyhuoneesta löytyy pesukoneliitännät ja pesutorninkin saa halutessaan tilaan mahtumaan. Parveke sisäpihan suuntaan.

Vasamatie 1

Luhtitalo sijaitsee vanhan Kaakkurin puolella. Sijainti on rauhallinen puistoalueen kupeessa, ja lapsille pihapiirissä on hyvät leikkipaikat.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Monipuoliset palvelut sijaitsevat uuden Kaakkurin alueella eikä lähikauppaankaan ole pitkä matka. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building.

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaakkuri

Kaakkuri on nopeasti kasvanut suuralue noin seitsemän kilometriä Oulusta etelään. Linja-autoyhteydet sekä keskustan suuntaan että naapurikuntiin ovat hyvät. Alueen kehitys on ollut voimakasta: Kaakkuriin on muotoutunut yksi isoimmista kauppakeskittymistä, johon kuuluu erikoisliikkeitä ja Citymarketin ostoskeskus. Läheltä löytyvät myös Kaakkurin koulun ala- ja yläasteet, terveysasema, apteekki sekä useampi päiväkoti. Lähelläsi on kaikki ilman, että tarvitsee lähteä Oulun keskustaan. Alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Ympäristö luo kivat puitteet ulkoiluun.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.