Joukahaisentie 9 F 77, Kevätkumpu, Porvoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kaksio Porvoon Kevätkummusta.

Tässä Lumo-vuokrakodissa on vaalea muovimatto ja seiniä on maalattu sekä tapetoitu. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Eteisessä on siivouskaappi sekä hattuhylly. Makuuhuoneessa eikä olohuoneessa ole kaappeja, mutta asunnon vaatehuone takaa hyvät säilytystilat. Olohuoneessa on isot ikkunat, josta pääsee hyvin luonnonvaloa asuntoon ja asunnon kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Olohuoneesta on myös pääsy asunnon lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymä viereisen talon suuntaan. Makuuhuoneessa on kahta erisävyistä tapettia, joissa on kulumaa.

Keittiö on remontoitu jossain vaiheessa. Keittiössä on valkoiset kaapistot metallisilla vetimillä. Työtasot ovat ruskeaa puuta jäljittelevät ja välitilan laatoitus on tehty valkoisella laatalla. Normaalikokoiselle astianpesukoneelle on liitännät ja paikka keittiönkalusteissa.
Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja sinapin väriset peltiseinät. Pyykinpesukoneelle on tuloliitäntä.

Asunnon pinnoissa on havaittavissa kulumaa, mutta asunnon saa siistiksi ja viihtyisäksi itse pienellä fiksaamisella.

  Vuokraa Lumo-verkkokaupasta ja ihastu!

Joukahaisentie 9

Kerrostalossa on tehty julkisivuremontti vuonna 2012. Parvekkeet ovat lasitetut. Asukkaiden käytössä maksuton pesutupa ja kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1977

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, root cellar, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 894 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kevätkumpu

Kevätkumpu sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Alueella on hyvät bussiyhteydet. Vehreä seutu tarjoaa puitteet monipuolisille ulkoilumahdollisuuksille ja useita leikkipuistoja lapsille. Alueella sijaitsevat ala- ja yläkoulu sekä päiväkodit, neuvola ja kirjasto. Ostoskeskuksesta löytyvät päivittäispalvelut kuten apteekki, kauppa ja kioski.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.