Suolaketie 5 A 491, Gammelbacka, Porvoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 729 currently vacant homes listed?

Tilava ylimmän kerroksen huoneisto toimivalla pohjalla

Huoneistossa muovimatto lattia ja  seinät maalattu valkoisella, joissa asumisen jälkiä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Ikkunallisessa tilavassa ja läpikuljettavassa kylpyhuoneessa on massalattia, seinät laatoitettu valkoisella laatalla ja pyykinpesukoneelle on paikka. 

Keittiössä alkuperäiset valkoiset kaapit puuvetimillä, valkoiset työtasot ja astianpesukoneelle paikka. Keittiössä ei ole liesituuletinta. Keittiöön uusittu jää-pakastin.

Asunnossa alkuperäiset valkoiseksi maalatut säilytyskaapit puuvetimillä. Iso vaatehuone eteisessä.

Parveke sekä kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet.

Jos haaveilet ylimmän kerroksen asunnosta, vuokraa tästä itsellesi heti vapaa asunto!

Suolaketie 5

Suolaketie 5 sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Gammelbackan ostoskeskuksesta, kattavien palveluiden äärellä. Talosa on yksi porrashuone ja yhteensä 30 asuntoa. Asukkailla on käytössään talosauna, kuivaushuone, irtainvarastot sekä pyörävarasto. Talotoiminkunnan toimesta talon asukkaat pääsevät nauttimaan viihtyisästä etupihasta etenkin kesäisin.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lumo-sivuilla.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage, root cellar, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 792 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Gammelbacka

Gammelbacka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Porvoon keskustasta, jonne alueelta on hyvät bussiyhteydet. Vehreät ja puistomaiset puitteet monipuolisille ulkoilumahdollisuuksille. Alueella ala- ja yläkoulu sekä päiväkodit. Ostoskeskuksesta löytyvät päivittäispalvelut kuten apteekki, kauppa ja kioski. Vieressä on lisäksi kirjasto, neuvola ja hammaslääkäri.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.