Keskuskatu 2 B 19, Suokylä, Riihimäki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vanhan talon tunnelmaa kävelymatkan päässä kaikista Riihimäen palveluista!

Tässä kolmannen kerroksen asunto on neliöiltään kuin kaksio. Asunnossa on 50-luvun talon tyyliin ihanan leveät ikkunapenkit ja makuuhuoneen kaapistosta löytyy hyvin säilytystilaa. Tila on jaettu kahteen erilliseen huoneeseen ja myös keittiö on eroteltu kätevästi omaksi tilakseen. Asunnon yleisilme on valoisa ja raikas. Lattiamateriaalina huoneissa on puun sävyinen laminaatti ja seinät on maalattu valkoisiksi. Eteisessä ja keittiössä lattiamateriaalina on muovimatto. Kylpyhuoneessa on paikka sekä liitäntä pyykkikoneelle ja talosta löytyy lisäksi myös asukkaille maksuton pesutupa. Yhteisistä tiloista löytyy myös talosauna.

Asunto sijaitsee aivan Riihimäen keskustan tuntumassa ja kaikki palvelut ovat muutaman sadan metrin säteellä. Talossa on sijainnista huolimatta rauhallinen, vehreä piha, eikä liikenteen ja kaupungin äänet kuulu helposti jykevien kiviseinien sisälle. Keskeinen sijainti takaa hyvät kulkuyhteydet ja rautatieasemallekin on vain parin minuutin kävelymatka.

Tervetuloa tutustumaa ja ihastumaan tähän idylliseen kotiin!

Keskuskatu 2

Kerrostalossa on tehty perusparannus vuonna 1991. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa ja kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1951

Energy rating F2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 779 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suokylä

Rauhallinen ja viihtyisä alue aivan Riihimäen keskustan tuntumassa. Kaikki keskustan palvelut sekä kauppakeskus Atomi sijaitsevat lähettyvillä.

Katso Riihimäen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Riihimäen reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.