Lasitehtaantie 51 D 37, Hirsimäki, Riihimäki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hyvänkokoinen ja valoisa kolmio

Suuri ja valoisa kolmannen kerroksen asunto. Seinät maalattu ja lattioissa muovimatto. Keittiö ja kylpyhuone uusittu 2007 vesijohtoputkistoremontin yhteydessä. Kylpyhuoneessa liitäntä ja hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Keittiössä paikka astianpesukoneelle ja tilaa ainakin neljän hengen ruokailuryhmälle.
Tästä asunnosta ei ainakaan säilytystila lopu kesken kahden vaatehuoneen ja eteisestä löytyvien kaappien ansiosta. Toimiva pohjaratkaisu vaikka kimppa-asumiseen!

Tämä monien mahdollisuuksien koti sijaitsee hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä ja lähikauppaan on lyhyt kävelymatka. Muut palvelut ovat hieman pidemmän kävelymatkan päässä, mutta aivan lähellä on bussipysäkki ja pihassa on hyvin vapaita paikkoja omalle autolle.

Vuokraa tämä moneksi muuntautuva koti heti omaksesi! Jos vuokraat asunnon verkkokauppamme kautta 31.10.2017 mennessä, saat 60 kpl muuttolaatikoita veloituksetta viikoksi käyttöösi.

Lasitehtaantie 51

Kerrostalossa on vesijohtoputkistoremontin yhteydessä vuonna 2007 uusittu asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet. Vuonna 2011 on uudistettu piha- sekä parkkialueet. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa sekä kuivaushuoneet. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hirsimäki

Hirsimäki on rauhallista ja vehreää aluetta. Kolmen kilometrin säteellä sijaitsevat linja-autoasema, rautatieasema, terveyspalvelut, uimahalli, koulut sekä kauppakeskus.

Katso Riihimäen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Riihimäen reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.