Lasitehtaantie 55 L 106, Hirsimäki, Riihimäki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kolmannen kerroksen siisti kaksio mukavien ulkoilumaastojen välittömässä läheisyydessä!

Tämä fiksu ja tilava kaksio soveltuu niin parille, kuin pienen perheenkin kodiksi. Lähellä on mukavat lenkkimaastot, mukavat maisemat ikkunasta sekä pihassa on hyvin autopaikkoja ja hyvät julkisen liikenteen kulkuyhtyedet. Siistikuntoisessa asunnossa on laminaattilattiat ja maalatut seinäpinnat, joka tekee asunnosta helpon sisustaa omaan makuun. Erillinen vaatehuone tarjoaa mukavasti säilytystilaa! Tilavassa kylpyhuoneessa on liitäntä pyykinpesukoneelle ja keittiössä on astianpesukoneen liitäntämahdollisuus. Asunnossa on parveke, josta on näkymä metsän suuntaan.

Asunto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta tolpallisia autopaikkojakin talon pihalta löytyy.

Tervetuloa tutustumaan!

Lasitehtaantie 55

Kerrostaloissa on vesijohtoputkistoremontin yhteydessä vuonna 2007 uusittu asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet. Vuonna 2011 on uudistettu piha- sekä parkkialueet. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa sekä kuivaushuoneet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 814 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hirsimäki

Hirsimäki on rauhallista ja vehreää aluetta. Kolmen kilometrin säteellä sijaitsevat linja-autoasema, rautatieasema, terveyspalvelut, uimahalli, koulut sekä kauppakeskus.

Katso Riihimäen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Riihimäen reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.