Louhikkotie 10 A 1, Korkalovaara, Rovaniemi

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Persoonallinen ja hyväkuntoinen perheasunto rauhallisessa talossa. Asuntoon on tehty keittiö- ja kylpyhuoneremontti.Lähes kaikki seinät on tapetoitu persoonallisin värein.

Louhikkotie 10-12

Louhikkotien alkupäässä sijaitsevat talot ovat viihtyisiä ja rauhallisia. Piha-alueet on kunnostettu ja talojen välisellä alueella sijaitsee grillikatos. Talojen huoneistoja on remontoitu, muun muassa keittiö- ja kylpyhuoneremontteja on tehty useaan huoneistoon. Isommissa perheasunnoissa on ranskalaiset parvekkeet. Louhikkotie 12:ssa sijaitseva pesutupa on maksutta molempien talojen asukkaiden käytössä. Molempien talojen alakerrassa sijaitsee saunatila. Talojen takaa lähtee kevyenliikenteen väylä. Keskustan palvelut ovat alle kahden kilometrin etäisyydellä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1969

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Other

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Laundry room in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 884 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Korkalovaara

Louhikkotie sijaitsee Korkalovaaran alkupäässä, josta on matkaa kaupungin keskustaan 2,5 kilometriä. Louhikkotiellä sijaitsee lähikauppa, ja muutaman sadan metrin päässä on Hillapolun palvelukeskus, jossa on muun muassa kauppa, kirjasto, postipalvelut ja apteekki. Lähimmät peruskoulut löytyvät noin kilometrin etäisyydeltä.

Katso Rovaniemen joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Rovaniemen reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.