Porokatu 37 C 1, Ounasmetsä, Rovaniemi

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Katutason siistissä kunnossa oleva kaksio, jossa on uusittu hyväkuntoinen laminaattilattia.
Keittokomerossa on jenkkikaappi, liesi. Kaapistot on uusittu. Kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone. Eteisessä ja makuuhuoneessa on tilavat vaatehuoneet.Maalatut seinäpinnat on hyväkuntoiset.Talossa on pyykkitupa, jonka käyttö on talon asukkaille maksuton.

Porokatu 37

Porokatu 37 on neljäkerroksinen ja -rappuinen suosittu kerrostalo, joka sijaitsee vastapäätä Invalidiliiton Kuntoutuskeskusta. Talon vieressä sijaitsee LAO-oppilaitos. Suurin osa talon asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta muutama perheasuntokin kohteesta löytyy. Isoissa kaksioissa ja perheasunnoissa on eteläparvekkeet. Taloon valmistui pesutupa vuonna 2010, ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Talon piha-alueella sijaitsee runsaasti autopaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1966

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Other

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 706 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Ounasmetsä

Ounasvaaran etelärinteessä, Lapin urheiluopiston ja Lapin keskussairaalan välittömässä läheisyydessä sijaitseva asuinalue, jossa sijaitsevat myös Lapin ammattiopiston ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun hyvinvointialojen opetustilat. Keskustaan on matkaa pari kilometriä.

Katso Rovaniemen joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Rovaniemen reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.