Annalankatu 5 B 24, Kaukajärvi, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaksio vapautumassa Annalankadulta! Mikäli vuokraat tämän asunnon 15.11.2018 mennessä, saat käyttöösi Gigantin lahjakortin arvoltaan 350€.

Tässä läpitalon kaksiossa on erillinen, tilava keittiö, suuri vaatehuone ja iso olohuone, josta käynti parvekkeelle. Asunnossa on helppokäyttöinen muovimatto.

 

Vaaleansävyiseen keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja siellä on tilaa myös astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on liitäntä pyykinpesukoneelle.

 

Huoneisto kuvattu asuttuna, vuokrataan kalustamattomana. Kuvat ovat vuodelta 2017. Makuuhuoneessa on yksi punainen tehostemaaliseinä. Kuvassa näkyvät pyykinpesukone ja mikroaaltouuni eivät kuulu varustukseen.

Tilava kaksio juuri sinulle tai teille!


A two-room apartment available for rent from Annalankatu!

This apartment has a separate kitchen, a big walk-in closet and a balcony which can be accessed through the living room. The apartment has plastic flooring which is easy to maintain.

 

The light colored kitchen is spacious and fits a dining table and a dishwasher. The bathroom also has room for you to bring your own washing machine.

The apartment is rented unfurnished. The pictures are from 2017. The bedroom has a red accent wall. The washing machine and microwave seen in the pictures do not come with the apartment.

Annalankatu 5 ja 8

Kiinteistöön kuulu kaksi Kaukajärven Annalassa sijaitsevaa kolmikerroksista kerrostaloa Annalankadun molemmilla puolilla. Kauppaan ja bussipysäkille on noin 100 metriä. Annalankatu 5:ssä on pesutupa, jota kummankin talon asukkaat voivat maksutta käyttää.

Annalankatu 5 saunaosasto on uusittu vuonna 2017. Vuonna 2011 on molempiin taloihin tehty julkisivuremontti, jonka yhteydessä ikkunat on uusittu ja parvekkeet on lasitettu. Putkisto on saneerattu ja kylpyhuoneet remontoitu vuonna 2003 ja keittiöt uusittu vuonna 1994.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, root cellar, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 870 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaukajärvi

Kaukajärvi sijaitsee Kangasalan rajalla ja on saanut nimensä kolmen kilometrin pituisesta järvestä. Kaukajärvellä on huomattava määrä palveluita ja sieltä löytyvät ala- ja yläkoulut sekä päiväkoti. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet kaikenlaiseen ulkoliikuntaan kuten uimiseen, melontaan, hiihtoon ja lenkkeilyyn.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.