Härmälänsaarenkatu 3 A 4, Härmälä, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 370 currently vacant homes listed?

Vuokralle tarjotaan kolmio Härmälästä !

Ihanilla nostalgisen vanhanaikaisilla ikkunalaudoilla varusteltu toisen kerroksen asunto. Asunnossa on kaunis laminaattilattia, seinäpinnat ovat maalattu. Keittiöön sopii hyvin ruokailupöytä ja astianpesukoneelle on tilavaraus. Olohuoneessa on takka, mutta sitä ei saa käyttää. Takkaa voi käyttää tunnelmallisena sistuselementtinä, laittamalla vaikkapa kynttilöitä sinne.

Kylpyhuone on laatoitettu, siellä on suihkunurkkaus ja tilaan sopii myös pyykinpesukone. Toinen makuuhuoneista on kapeampi (177 cm leveä), soveltuu kenties paremmin työ- tai lastenhuoneeksi. Toiseen makuuhuoneeseen mahtuu hyvin 180 cm parisänky.

Asunnossa on myös oma parveke.

Asunto on kuvattu kalustettuna loppuvuodesta 2016, vuokrataan kalustamattomana. Seinien värit saattavat poiketa kuvista.

Vuokraa tämä tunnelmallinen Lumo-koti !

Härmälänsaarenkatu 3

Talon lähellä on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja kaupat löytyvät muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Bussit keskustaan kulkevat noin 100 metrin etäisyydeltä. Talossa on maksuton pesula kuivaushuoneineen. Härmälän talojen yhteinen maksutta asukkaiden käytössä kuntoiluhuone on Härmälänsaarenkatu 3:n kellaritiloissa. Talo on valmistunut vuonna 1949, parvekkeet on uusittu vuonna 2013, kiinteistö on muilta osin saneerattu lähes kokonaan vuonna 2001.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1949

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Laundry room in a different building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1079 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Härmälä

Härmälän alue sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta Pyhäjärven rantamaisemissa. Alueella on muun muassa kirjasto ja ala-aste. Läheiseltä Partolan ostoskeskusalueelta löytyy monipuolinen kauppakeskittymä. Härmälästä on hyvät liikenneyhteydet keskustaan.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.