Hatanpään puistokuja 28 A 4, Hatanpää, Tampere

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 427 currently vacant homes listed?

Heti muuttovalmis saunallinen kaksio Hatanpäällä!

Asunnossa on laminaattilattia, seinäpinnat ovat maalatut. Seinissä on muutamia elämisen jälkiä –taulunkiinnityksiä. Maksuttomalla LUMO -maaliedulla itse tehden asunnon saa tarvittaessa pinnoiltaan lähes uutta vastaavaksi. Keittiövarustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja astianpesukoneelle on tilavaraus. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu ja sinne sopii 60 cm leveä pyykinpesukone/pesutorni.

Asunnossa on lasitettu parveke.

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Tutustu yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto

Hatanpään puistokuja 28

Lähikauppa on aivan taloa vastapäätä ja bussipysäkki noin 100 metrin päässä. Yhteisiä tiloja ovat kerhotila, kuivaushuone sekä varastot lastenvaunuille, ulkoiluvälineille ja irtaimistolle. Kaikissa asunnoissa on sauna ja parveke. Saunalahden 10 megan nettiyhteys sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2003

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hatanpää

Hatanpäällä lähellä ovat yläkoulu, terveyskeskus ja päiväkodit. Upeana alueen virkistyspaikkana toimii Hatanpään Arboretum-puisto Pyhäjärven rannalla. Hatanpäällä on loistavat liikenneyhteydet keskustaan, joka on vain parin kilometrin päässä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.